marcusnbg: Pomislice neko da sam ti ja vise skrivio nego Telekom

Pre svega firme su nekada radile i bez interneta i bez racunara ako cemo tako

Sto se tice newcomer-a, ja se igram kompjuterima od 1990 godine

A to sto imam velike zelje, ne moze nikako da bude lose, vec samo dobro, stvarno ne mogu da se zadovoljavam sa postojecim stanjem, a isto tako mi je zao sto nisam imao vremena da napravim neki sajt ili analizu, ali nisam zaboravio na to. Uostalom u Sloveniji ima vec 60 megabita, tako da ne vidim u cemu je problem, moramo imati velike zahteve da bi postojala sansa da bilo sta dobijemo uopste, naravno da bi vec od Nove godine trebalo kod nas da bude 8 megabita, a gde je 8 tu je i 16, sve u svemu mogli bi otici i do 20 ili 24 do kraja godine ako to dovoljno ljudi zatrazi. Ovaj deo za "revoluciju, demonstracije, skidanje glava i bodenje" nisam bas razumeo posto ja to nigde nisam pomenuo, ali dobro, u svakom slucaju ja sam svuda naveo da treba vrsiti pritisak ali ljubazno ili bojkotom.
Posebno bi napomenuo da mene bas briga za SBB koji je pritom koliko se secam "Soroseva kompanija" i licno zbog toga sam do pre neki dan bio na Ikom (televiziju ionako ne gledam). Cim budu imali losiju ponudu odmah cu ih napustiti.
Ne znam zbog cega je tvoj post toliko emotivan, ovde se samo radi o konkretnom unapredjenju postojecih usluga i naseg zajednickog zalaganja za isto. Nema potrebe da ti se dize pritisak ili da bilo sta shvatis licno. Jednostavno potrebne su nam samo konretne ideje o tome sta bi mogli da uradimo i to je to. Za sada imamo jednu, prelazak na SBB, dok Telekom ne ponudi brze.