Šta je novo?

Internet provajderi sa 011 dial-up brojevima ?

EagleOne

Čuven
Učlanjen(a)
05.07.2000
Poena
619
Da li jos uvek ima ovakvih ? Treba mi account kod provajdera koji ima 011 dialup broj jer cu se konektovati sa linije na kojoj su blokirane 0 i 9. Vidim da svi reklamiraju 042 brojeve, a da li slucajno jos uvek funkcionisu stari 011 brojevi.

Steta jer izgleda da nema nista od koriscenja usluga provadjera sa jeftinim satima, 5-10 din....

Poslednja izmena:
ZoNi je napisao(la):
ne razumem... da li ti to mozda mislis da svi koriste adsl/cable net???

pa, ima bukvalno desteine dial up provajdera...
Ne, nismo se razumeli.
Ne mislim da svi koriste adsl/cable, znam da ima na desetine dialup provajdera.

Kao sto sam vec napisao, trazim nekog koji ima dial-up broj koji bi bio tipa 011 222222, da bi korestici telefonsku liniju sa blokadom 0 i 9-ke mogao iz Beograda pozvati provajdera, tako sto bi modem zvao 222222, dakle broj koji ne pocinje na 0 ili 9.

Malo nisam bio u toku sa situacijom kod nas i kao sto znas vecina prov. koristi 042 dial-up brojeve, a meni treba 011. Ne trebaju mi desetine ;) samo 1-2.

Ja znam dosta njih koji imaju 011 ali na tvoju zalost obavezno i bar jednu 0 u ostatku broja... recimo Verat 30-60-606

njemu su blokirane 0 i 9 samo ako je to prva cifra broja

Pa svi stari provajderi imaju 011 brojeve. Beotel, EUnet, Verat...

Videcu sutra da prevrnem po sajtovima ostalih provajdera, ali ono sto je i meni odmah palo na pamet i sledecim redom (provajderi koje sam nekada koristio):
Sezam, vise nema 011 dialup (mozda nisam video, ali ne bih rekao),
Verat takodje,
Beotel takodje,
EUnet znam da ima...iznervirali su me pre 6 godina pa ih ne razmatram ;)...
Bitsyu cini mi se da ima ... itd...

EagleOne je napisao(la):
Videcu sutra da prevrnem po sajtovima ostalih provajdera, ali ono sto je i meni odmah palo na pamet i sledecim redom (provajderi koje sam nekada koristio):
Sezam, vise nema 011 dialup (mozda nisam video, ali ne bih rekao),
Verat takodje,
Beotel takodje,
EUnet znam da ima...iznervirali su me pre 6 godina pa ih ne razmatram ;)...
Bitsyu cini mi se da ima ... itd...

Hehehe...a kako si dosao do tog zakljucka leba ti????

Za Sezam i Verat vec imas brojeve. Da dodam za Beotel:

3404222, 3404555, 3404554, 2443443

Salko Dinamitas je napisao(la):
Za Sezam i Verat vec imas brojeve. Da dodam za Beotel:

3404222, 3404555, 3404554, 2443443
Hvala na brojevima/obavestenju !

Salko Dinamitas je napisao(la):
Hehehe...a kako si dosao do tog zakljucka leba ti????
Tako sto sam pregledao sajtove tih provajdera, i nigde na beotelovom i sezamovom sajtu nisam video druge brojeve sem 042, na veratu sam prevideo broj u okviru neke tabele, mozda mi se to desilo i sa ostalim sajtovima... Nisam se sinoc upustao detaljnu analizu njihovih sajtova, prvo sam hteo da vas pitam ima li uopste jos uvek tih brojeva...

Moram da priznam da sam prosarao (poprilicno) sezamovim sajtom i da nigde nije ni pomenut 3020234 telefonski broj (i ako ga koristim godinama,i dan danas sa gradilista se tako konektuju racunari) ?! :trust:

Svasta :S:

Poslednja izmena:
Vaistinu :)

Ma od kad je sezam promenio sajt vise ne mogu da se snadjem na njemu.....jedva se ulogujem jednom u mesec dana......sve je sareno i uzasno......do duse,to je za neku drugu temu......

Nazad
Vrh Dno