Šta je novo?

Internet preko satelita 100-put

Domino_nk

Čuven
Učlanjen(a)
16.02.2003
Poena
601
Narode, citao sam u novom svijetu kompjutera da je Europe Online opet poceo sa radom.

Zvao sam njihovog predstavnika za Jugoslaviju u bg i dobio sam informaciju da Sat2PC kartica + software i 1 god pretplate za EOL servis kostaju 95 eur sto mi se cini veoma povoljno.

Posto vec imam ISDN ,) , EOL bi mi dosao kao dobra podrska za skidanje filmova, igrica, itd.

E sad sta me zanima ...

1) Da li na EOL-u ima ogranicenja za skidanje fileova sa satelita obzirom da se skidanje vrsi offline ?

2) Da li postoji neka druga kartica, ili provider koji bi posluzili istoj swrsi ?

3) Da li postoji distributer bilo kojeg SAT providera i opreme u Crnoj Gori ?

1. Imas ogranicenje na 700MB mesecno to si mogao da procitas u svetu kompjutera.
2. Najpopularija kartica koja je sad jeste SkyStar2 sa kojom mozes da dekodiras i pay kanale.
3. Sattrakt je jedan od zastupnika europeonline a za ostale ne znam neverujem da ima jos koji zastupnik nekog satelitskog provajdera.

Da se jos nadovezem da svoj nalog kod europeonline mozes da das likovima sa www.eonboard.net i da dobijas nalog za BitchSlapper nije kao FFM nego kad das svoj nalog dobijes user i pass za program i nemas da cekas po ceo dan da stizu fajlovi nego od ponoci stizu pa do jedno 2 sata ujutru ili koliko vec. Ako neki fajl nije dobro skinut sacekas 5-6 ujutru da ponovo puste samo te fajlove koji su osteceni.

FFM vise ne koriste sve novo sto ide ide preko BitchSlapper-a

I dalje mi jedna stvar nije jasna ...

Da li i nakon sto dobijem un i pass za BS moje ogranicenje ostaje 700 mb ?

I ako je tako da li se vise isplati tromjesecna pretplata na speedbooster ?

Naravno da ostaje isto ti samo dajes njima da koriste tvoj nalog na europeonline da mogu sa njega da iskoriste 700MB a oni tih racuna imaju bas dosat tako da mozda nekad i ne iskoriste.

Znaci nista se ne menja uvek dobijes novitete preko BS

Samo trenutak, otkud iskoci cena od 95E za GODINU dana ???
meni je totalno nelogicno jer ja na primer platih 7x evra za onih par meseci pred kraj.Mislim nije da se nesto bunim :D ako je cena stvarno takva za godinu dana ja definitivno uzimam opet paket ;) (samo da pitam koliko stize za jednu noc otprilike ? i koliko novi filmovi i igre npr stizu).

Tek sam sad zbunjen sto se tice prvog posta, naime, otisao sam na sajt sat-trakta (oni su jos uvek zastupnici zar ne?) i tamo sam video par ponuda i nijedna nema u ponudi godinu dana pretplate :( evo paste-ovacu dole ponudu.

U ponudi su pretplate za EOL
1. Europe Online SkyStar2 kartica + tromesecna osnovna pretplata + 60 min. SkyBooster-a /mesecno + 1 film /mesecno

2. Osnovna pretplata - 3 meseca +
60 min. SkyBooster-a/mesecno +
1 film /mesecno

3. SkyBooster - 20 sati - bez vremenskog ogranicenja

4 SkyBooster - 10 sati/mes. +
1 mesec osnovne pretplate
===============

Dakle jel u pitanju neka greska sa god dana pretplate ili se nesto promenilo u nekim od ovih paketa ?

`Ajte ljudi kazite kako ovo:

Vec sam jednom postavio pitanje, ali bez odgovora...
Imao sam proslogodisnji nalog za EOL, i sve je radilo OK. Medjutim , nisam produzio pretplatu, radim sa FFM, ali I DALJE MOGU DA SKIDAM FAJLOVE!!!! Jeste da se dogodi da neki put moram da par puta saljem zahtev, posto nista ne posalju, ali UVEK DOBIJEM, pre ili kasnije!!!
Sta da radim:beat: , da li da se, kako narod kaze, pravim na ludog i dalje koristim? Udjem u EOL i vidim svoj account, stanje 0. Da li mogu na kvarno preci na BS, posto mi i dalje salju na FFM?

Hvala!!!

POzdrav

deki30

Idi na svoj EON profil pa invoice. Tu treba da ti pise do kada ti je pretplata (ja sam uzeo onaj paket do oktobra pa su se izgleda zeznuli i dali mi pretplatu do maja).

@max9998
Evo saljem ti informaciju: Pa ako se ja razumem u taj sport, imam pretplatu du avgusta . Ako je tako, sta da radim, koje programe da koristim, gde da se prijavim...
Trenutno imam samo FFM. Da li da ga deinstaliram, pa nesto drugo instaliram. Na sajtu se spominje FFM plus!? Ne zelim puno da te opterecujem, daj mi samo osnovne pravce, posto evo tri meseca slabo sam u toku...

Unapred hvala!!!

deki30

P.S.

Billing Period 16-AUG-02 - 16-AUG-03
Timestamp Description Quantity Amount EUR VAT %
16-AUG-02: 16.08.2002-16.08.2003 Subscription Prepaid Item 1 0.00 0
25-JAN-03: 25.JAN.03-25.FEB.03 (201) FF Subs (in EOL) 700MB/month in 1 0.00 15
Total 0.00
VAT 0.00
cheers cheers cheers :hump: :hump:

Bitchslapper je naslednik FFM-a sto se tice primanja share-ovanih fajlova, ali ga nisam ni koristio: dolazi gomila ****** (a la filmovi sinhronizovani na nemacki) - jedino sto moze biti zanimljivo su nove igre ali ono sto me zanima uzmem iz CD kluba umesto da gubim vreme za komjuterom trazeci sve arhive. Dolaze divx filmovi ali ko ce to da gleda pored desetina satelitskih filmskih kanala koji se sada mogu gledati i sa SS2 karticom (www.progdvb.com).
A onih 700mb na eon-u nisu tako losi kada treba nesto od par desetina MB da brzo skinem jer se vise skoro uopste ne ceka na push. Pogotovo kada nisam ni ocekivao da ce mi pretplata jos trajati :)

Satelitski internet i pretplata na EON

max9998 je napisao(la):
Bitchslapper je naslednik FFM-a sto se tice primanja share-ovanih fajlova, ali ga nisam ni koristio: dolazi gomila ****** (a la filmovi sinhronizovani na nemacki) - jedino sto moze biti zanimljivo su nove igre ali ono sto me zanima uzmem iz CD kluba umesto da gubim vreme za komjuterom trazeci sve arhive. Dolaze divx filmovi ali ko ce to da gleda pored desetina satelitskih filmskih kanala koji se sada mogu gledati i sa SS2 karticom (www.progdvb.com).
A onih 700mb na eon-u nisu tako losi kada treba nesto od par desetina MB da brzo skinem jer se vise skoro uopste ne ceka na push. Pogotovo kada nisam ni ocekivao da ce mi pretplata jos trajati :)

Pa sta da kazem liku koji ovako prica-pise ada ga ne uvredim
B2C2 cartica kosta 45 e + 19.5 e mesecno za pretplatu,a ako se plati 150 je godinu dana.Placanje se moze izvrsiti preko web adrese iRajfazen banke direktno u BG.

Sto se tice BS recimo nocas su stigle igre,IGI 2 2 cd,Sof 2 gold edition 2cd,Serius SAM gold edition 2cd ,Tom Clancy's Splinter Cell (C) Ubi Soft 3cd,3 komda MP 3 paka po 700 mb svaki ,zatim usluzni pak od 600 Mb+ Easy CD&DVD creator 6 ful verzija,$ epizode serije star.trek.ds9.108..105,104 Zatim dva film Muzicka divix Deep.Purple.in.Concert zatim cetri divix filma po 730 mbzatim dva completna DVD i to Road.To.Perdition.DVDR-REiGN i Carlitos.Way.DVDR to je znaci dva puta po 4,5 GB i stigla je jedna igra na nemackom Dark.Planet.GERMAN-Souldrinker

Srecom postoje filteri za BitchSlapper pa sami mozete izabrati sta hocete da dobijete i na kom jeziku

REZIME nocas stiglo 26 Gb
Topla preporuka za sve zainteresovane,znaci svaki dan na vas racunar stigne od 15-30 GB ali ne na nemackom!!!!!!

ss2

Inace filmovi koji se mogu gledati na screblovanim satelitskim canalima kasne za BS oko 1,5 godine!!!

Hajde reci gde u Beogradu moze da se kontaktira neko u vezi Bitchslapper-a, a daj neki broj mobilnog da mi objasnis kako sve to funcionise...Pozdrav...cheers

pitanje

uspeo sam da dobijem sliku nekih skremblovanih kanala , ali slika secka ,
sta moze da je uzrok seckanja i zanima me u vezi BS-a stalno dobijam neki error u FZA Reception Client

ako neko zna resenje neka napise

marko1101 nisi rekao koji komp imas? Jer SkyStar 2 ne dekodira kanale hardverski nego sve se radi softverski pa je veliko opterecenje za komp.
Nisi jedini koji se zali na te probleme sa BS.
Najbolje je da odes na www.eonboard.net i tamo da postavis sva pitanja oko BS-a jer su to skoro cesti problemi.

Zvanicna prezentacija bitchslapper je http://www.bitchslapper.net/ tako da i tamo mozes da nadjes sve informacije u vezi tog programa.

dzamburu ako nekog hoces da kontaktiras u vezi BS poseti forum www.eonboard.net pa napisi sta te sve zanima u EX-YU temi ili pod bitchslapper temi.
A u beogradu ne verujem da ces naci nekog ko ce ti detaljno objasniti oko toga jer to je ipak privatni program nije delo neke firme pa da pruza tehnicku podrsku.

Ja sam ga otkljucao sa karticom VisionPlus 1020 sa FreeDEC programom.

Zanima me da li jos radi FileFetch ili je bolji BitchSlapper? Na eonboard forumu sam citao da je neko dao svoj nalog BS-u i nije dobio username i password. Pa ako jos FF jos uvek radi...

EOL vs BS

pitanje
umesto EOL softvera sam instalirao 4.22 drajvere(softver) od TehnicSat DVB koji u sebi ima mogucnost da podesim na EOL T115

da li ima veze sto sam instalirao BItchSlapper( registrovao sam se , ali nisam davao nikakve podatke o EOL-u(moj nalog) i jos uvek nisam dobio CODE za pokretanje BitchSlapper-a , i da li ima veze sto nisam intalirao EOL softver neko TehnicSat 4.

neradi FAZZ

Nazad
Vrh Dno