Hm da zaboravih...Ovo za "ledja" mi je jasno...ali ovaj deo ,modem za pcmcia mi nije najjasniji.Da li si mislio na modem koji je ugradjen u sam aparat ili taj modem mora da se dokupljuje posebno ? Gde se u tom slucaju ugradjuje ?Sasa je napisao(la):Gotovo svaki PDA omogucava da mu nakacis "ledja" koja imaju PCMCIA slot.
Modema za PCMCIA ima koliko oces.Nije bas skroz jednostavno i lako kako zvuci, malo je frka sa driverima, ali uglavnom moze, kombinacija uvek postoji.
Pozdrav!
Jedan savet: ako ikako možeš PDA uzmi u USA. Zaobiđi Nemaču i Francusku, cene su ... pa ...mulder_ je napisao(la):Pda bi uzeo u francuskoj ili nemackoj tako da ne bi trebalo da bude ogranicenja u izboru modela.Hvala...poz
Hvala,znam za to...mislim daizvedem nesto preko ebay-a kod onih koji salju worldwide pa da posalju u nemacku ili francusku posto odatl iam ko da mi donesemsav je napisao(la):Jedan savet: ako ikako možeš PDA uzmi u USA. Zaobiđi Nemaču i Francusku, cene su ... pa ...ne želiš da znaš
Jeftinije je to uzeti kod nas
PJ je napisao(la):...ali za mail moze da posluzi....ipak PDA nije zgodan za surf....druga stvar je sto ti ta ledja toliko nagrde udredjaj da je strasno.
Nego, da li neki proizvodjac ima ledja koja imaju PCMCIA+dodatnu bateriju?
GPRS ce raditi OK cim pocnu da naplacuju, jer ce ljudi prestati da ga koriste 24/7....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari