Šta je novo?

Internet konekcija na Prestigio 3370b

SMO979

Poštovan
Učlanjen(a)
20.11.2015
Poena
51
Ćao drugari,

imam jedno pitanje, ako neko zna odgovor. Imam tablet Prestigio 3370b, kupio sam ga pre dve godine i stajao je u ormanu non-stop, nije korišćen. Htedoh malopre da ga prodam, uzme tablet potencijalni kupac, ukuca šifru za wi-fi, wi-fi pokazuje conected, ali je siva oznaka a ne plava. Probao je da ode na google i neće. Šta može da bude problem, pre godinu dana je jedan dečko hteo da kupi, i njemu je uspelo da se konektuje, ode na google, youtube, sad neće :(

Ako neko može da pomogne, bilo bi dobro. Pozdrav svima

Stavi u wifi modification static ip. google it

Dakle, opet ja. Situacija je sledeca, u setingsu za wi fi na tabletu, nemam opciju za wifi modification static ip. google it, i probao sam bez toga kod tog drugara kome sam zeleo da prodam tablet, u jednoj kuci mu radi ok, u drugoj koja je tri km udaljena nece ni da mrdne. On vec ima jedan tablet marke Go cleaver, i on radi na oba mesta besprekorno ali ovaj moj nece. U prilogu cu postaviti slike sta on meni pokazuje od opcija, i sta pokazuje kada je na wi fi na ovoj drugoj lokaciji gde nece da dopusti odlazak na internet, iako ima wi fi signal. Opet hvala unapred za neko resenje koje imate :) IMG_20151122_135742.jpg IMG_20151122_135817.jpg IMG_20151122_135931.jpg

Drži pritisnuto 530c izaći će ti advanced settings, modify štikliraš show advanced settings izabereš static ipi videćeš ip i dns.
Za ip upiši 192.168.1.2 za getaway 192.168.1.1 za dns 8.8.8.8 i 8.8.4.4.
To mora da ti piše u advanced settings, statička IP jer se "ne slaže" sa ruterom, kad upišeš proveri dal je sačuvao. Možeš da probaš i 192.168.1.3/4/5.. ili bilo koji zadnji broj do 99.
Google it znači proguglaj.

Nazad
Vrh Dno