kdejan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.08.2002
- Poena
- 630
Kod ortaka u Kovinu se pojavio sledeci problem. Prilikom svakog startovanja Internet explorera mu se otvara stranica sa nekim Quick web searchom na njoj (pogledaj atachment). Sad posto preko telefona nemam uvid sta mu se sve nalazi na kompu i koje je fajlove eventualno pokupio danas kada mu se to pojavilo postovao sam problem pa ako je neko imao istu stvar na kompu da mi kaze kako da ga se resi. Spybot pronalazi nekakav Cool search ili tako nesto, koji se posle brisanja ponovo pojavljuje sto govori da verovatno ima neki aktivan fajl u pozadini ili nesto slicno. Adaware ne nalazi nista. Medjutim meni se nebrojano puta pojavljivao taj cool search ukoliko je on meni lepo preneo, i svaki put ga je Spybot ubio bez problema.
Ako neko zna konkretno resenje problema neka postuje jer je stvarno tesko objasnjavati nekome sta da radi preko telefona, a da nema uvid u celu situaciju...
Ako neko zna konkretno resenje problema neka postuje jer je stvarno tesko objasnjavati nekome sta da radi preko telefona, a da nema uvid u celu situaciju...