Šta je novo?

Internet explorer problem

pedjamil

Čuven
Učlanjen(a)
17.09.2003
Poena
619
Imam problem sa explorerom tj. sa home page-om, nikako nemogu da ga se otarasim kako se windows restartuje tako meni stoji neki levi homepage
Kako ovo da eleminisem?

Pretpostavljam da si probao ono Tools>Internet Options>General>Home page? 😀
Ako nece tako, tj. posle restarta sve po starom, onda si zapatio neki javascript koji se dize sa windows-om i postavlja homepage na taj neki link (imao sam ja isti problem).
Proveri sta se sve podize sa windows-om (ja sam sasvim slucajno iz Aide video da se podize doticni .js fajl), vidi gde se nalazi i obrisi ga.
Ako nije javascript, probaj iz regedita (mada cisto sumnjam da ce to raditi ako vec podesavanje homepage-a iz samog explorera nece) da postavis homepage: My Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main - imas key Start Page, promeni ga po zelji i probaj.
Btw, skeniraj masinu na viruse i na spyware, mozda i time resis problem. 😉

Pozdrav
p.s. za kraj uvek ostaje opcija format c: 😉

Poslednja izmena:
pedjamil je napisao(la):
Imam problem sa explorerom tj. sa home page-om, nikako nemogu da ga se otarasim kako se windows restartuje tako meni stoji neki levi homepage
Kako ovo da eleminisem?

Probaj iz control panela-a sa add & remove programs, pa nadji naziv koji ti je nepoznat, a ako nema nista probaj sa X cleaner-om. Program je free i mogu reci da sam vise nego zadovoljan, mali a mocan.

pedjamil je napisao(la):
Kako ovo da eleminisem?
Evo ti poslednja verzija CWShredder-a, on ti može rešiti problem.

Prilozi

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno