Pre par meseci sam zakacio neki virus,spyware ili tako nesto i usled nemogucnosti da isti unistim(ni sam ne znam zasto,lazy-ass sam,pa mozda zato
) pronasao sam na internetu neki tutorial kako da disable-ujem IE jer je virus prilicno za..ban i non-stop otvara nove prozore i 300 cuda,tako da je ta solucija bila neophodna.Inace IE ne koristim uopste jer je podlozan takvim stvarima.
Problem je sledeci,hteo bih da ponovo "ozivim" IE jer sam izgleda pozatvarao neke portove(mislim da je izmedju ostalog u pitanju i p2p koji mi je vrlo bitan) i npr. ne mogu da update-ujem neke stvari i da igram Trackmaniu,Day of defeat....itd.
Da li iko moze da mi napise detaljno uputstvo kako da vratim sve na default vrednosti kao i sta,gde i kako treba da upisem/disable-ujem-enable-ujem tj. da se sve vrati na staro ?
Svakoj dobroj dusi unapred zahvaljujem na pomoci
P.S. Moze uputstvo i na PM
Problem je sledeci,hteo bih da ponovo "ozivim" IE jer sam izgleda pozatvarao neke portove(mislim da je izmedju ostalog u pitanju i p2p koji mi je vrlo bitan) i npr. ne mogu da update-ujem neke stvari i da igram Trackmaniu,Day of defeat....itd.
Da li iko moze da mi napise detaljno uputstvo kako da vratim sve na default vrednosti kao i sta,gde i kako treba da upisem/disable-ujem-enable-ujem tj. da se sve vrati na staro ?
Svakoj dobroj dusi unapred zahvaljujem na pomoci
P.S. Moze uputstvo i na PM