Šta je novo?

Internet Explorer 7

Klika

Slavan
Učlanjen(a)
09.04.2005
Poena
304
Pokusao sam da nadjem i skinem Internet Explorer 7 koji je jos u beta fazi ali ga je iz nekog razloga Microsoft povukao iz download sekcije na www.softpedia.com

Da li je neko mozda vec skinuo Internet Explorer 7 ili zna gde moze to da se uradi. Kakva su iskustva u radu? Ako ga neko ima molio bih da mi ga poselje na [email protected]

Hvala

Kod mene ne radi ! :( Radi ako imas ORIGINAL WinXp !!! Geniue Validation !

Ako je i ver 7.0 ista kao i dosadasnje puna bugova onda bolje i da ne znam kako moze da radi....xexe

Klika je napisao(la):
...ali ga je iz nekog razloga Microsoft povukao iz download secije...
Zamisli onda kako je busan... :crash:

Instaliraj Vistu i dobices ga :)

Yodanssen je napisao(la):

Neznam kako ali radi. Bas sam pre neki dan formatirao windows, pa reko pre formata cisto da iskoristim priliku i da instaliram i da vidim nasta lici. Znaci nisam imao nikakvih problema. Osnovni izgled sada vise vuce na operu i na firefox nego na stari IE6.

Ne pada mi na pamet da to instaliram, ta ja držim IE samo zbog shellova (Maxthon, GB, MyIE, koji je od nedavno opet rehabilitovan od strane GB developera...). Šta će mi IE bez shell-a?

mali up, valjda vredi :)

Microsoft Internet Explorer for Windows XP 7.0.5730.13

Latest Changes:
* WGA Removed
* The menu bar is now visible by default
* The Internet Explorer 7 online tour has updated how-to’s. Also, the “first-run” experience includes a new overview
* We’ve included a new MSI installer that simplifies deployment for IT administrators in enterprises

http://download.microsoft.com/downl...2-8335-86c573ad86d9/IE7-WindowsXP-x86-enu.exe

ja ga imam na poslu, i nista mu ne fali. pogotovu mu je genijalan nacin dodavanja search engina. mozes bilo koji da mu dodash na jednostavan nacin, sto je kod FF koji koristim kod kuce nemoguce.

ja ga imam na poslu, i nista mu ne fali. pogotovu mu je genijalan nacin dodavanja search engina. mozes bilo koji da mu dodash na jednostavan nacin, sto je kod FF koji koristim kod kuce nemoguce.

ne znam kako je kod ie7 ali opera ima tu opciju odavno i isto se najjednostavnije moguce dodaju a i posle koriste svi novi search-ovi.
inace jako korisna opcija, prakticno bez nje ne mogu da korstim vise browser:)
a inace cisto da se zna ko je prvi napravio a onda od koga je microsoft ponovo ukrao(u ovom slucaju ne verujem da je imao sta da kupi)... ako neko zna da je neki browser to uveo pre opere neka napise , uglavnom to sigurno nije microsoftov proizvod...

Danas IE updejtovan na verziju 7.0 (bez WGA)naravno preko automatic updates-a. Da to nisu odlučili da ipak puste IE7 u široke narodne mase?:)

Poslednja izmena:
Ne, mislim da to ima veze sa onom pricom da ce od odredjenog datuma 7ica biti obavezna i da nece davati podrsku za starije verzije. WGA - ne-WGA, M$u je u interesu da njegov softver ne bude supalj. Kao sto je SP2 bio slobodan za svakoga.

Prilozi

• search.jpg
    search.jpg
    21.4 KB · Pregleda: 64
Vrh Dno