Šta je novo?

Internet explorer 7

Mrki Jovica

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2004
Poena
619
Interesuje me da li je neko probao Internet Explorer 7? Nesto ne mogu da nadjem na search-u (pardon, pretraga-u :d ) nista na tu temu, interesuju me cisto utisci.

I ja koristim Maxthon, i prilicno sam se navikao na njega. Problem je u sledecem: da bih instalirao IE7, morao bih pre toga da stavim sp2, posto sada imam sp1, a to mi se bas i ne radi. Interesuje me bas sta bih dobio novo sa IE7 u odnosu na Maxthon, ili ako bih ga koristio kao osnovu za Maxthon?

Mrki Jovica je napisao(la):
I ja koristim Maxthon, i prilicno sam se navikao na njega. Problem je u sledecem: da bih instalirao IE7, morao bih pre toga da stavim sp2, posto sada imam sp1, a to mi se bas i ne radi. ....

A mora i onaj M$ Genuine .....jerbo trazi Validate pre instalacije

esc4pe je napisao(la):
sve se da zaobici ;)

A na sta bi to licilo kad` ne bi moglo :-devil-:

Inace, bas se nesto ne snalazim u njemu...
U pravu je Delimir kad kaze da mu je korisnicki interfejs totalno konfuzan...
zato ga i ja koristim uglavnom kao osnovu za Maxthon

delimir je napisao(la):
Ne mora validacija. Samo stisni cancel i pocece download!

Pokusao sam to onomad, ali nije islo...jer sam pokretao iz Setup-a prethodno skinute aplikacije, posle sam ga raspakovao i malo "doradio" i onda je islo bez problema. Jedino je malo smarao u pocetku sa nekim podesavanjem i Save Settings, ali sad je sve ok i radi evo vec skoro mesec dana ...

Zašto u IE7 više ne radi kombinacija ctrl+scroll (točkić) za menjanje veličine fonta!?

Ja u principu ne instaliram nikakav IE beta. Razlog je to što je jednom MS (iz meni i dan-danas totalno nerazumljivih razloga) za jednu betu stavio više verzije dll-ova nego što su bile u finalnoj verziji (koga ne mrzi da traži spisak svih izašlih verzija IE lako će naći i ovu čudnu verziju). Posle toga sam se okozio dok sam skinuo tu betu jer je svaki setup tvrdio da je novija verzija već instalirana i odbijao da ide dalje.

Priče o IE7 zvuče primamljivo, ali mislim da ću se i dalje uzdržavati od instalacije, sve dok ne postane final.

Vrh Dno