Šta je novo?

Internet Explorer 7 - For free !

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da...stvarno dobra vest,ali mora da im ide veoma lose,kada nude robu free,koja je do pre dve nedelje trazila validni OS....

😀 😀 mozda uz free IE stize i "poklon iznenadjenje"

Meni je Windowz skinuo ovu glupost bez pitanja preko update-a. Nikakvo unapredjenje vredno pomena nisam zapazio.

😀 😀 mozda uz free IE stize i "poklon iznenadjenje"
Ja već dugo ne mogu da skidam update bez validacije OS. Pre neki dan mi je opet tražio da instalira najnoviji update software. Mislim, OK, to je to. A, ne, kaže sad morate još nešto (ne kaže šta). Kad sam kliknuo na to još nešto onda vidim da je to "genuine advantage". OK, ajd, instalira se, kaže jeste, genuine je, ide spisak... I na spisku da instaliram update koji će me upozoriti ako mi je Win ilegalan. Pa idite ljudi s milim bogom, da je ilegalan ne bih ni došao do toga. Stvarno su dosadni, ode mi pola sata samo na njihove validacije.

Moze svako, ali je trazio genuine Windows 😉

Inace, izasao je IE8 Beta posto je IE7 naj naj browser 😀
Pa i nije tražio genuine Windows... Kada je izašao IE7 pokušao sam da ga instaliram i bilo je ono cimanje sa WGA proverom, i nije mi se dalo se smaram sa tim i lepo odustanem.
I onda kada sam nakon nekog vemena pročitao onaj post, koji sam citirao gore, skinem IE7 i najnormalnije ga instaliram.
Jesam li ja nešto utripovao ili...?:trust:

mogu da ga daju dzabaka koliko hoce, Opera i FireFox su zakon

Kada se pojavio IE7 (final) bio je pod Genuine Advantage "proverom" ali je free već jedno 2-3 meseca sigurno (a možda i duže..)

Izvlacim thread posle godinu dana.

Posto josh uvek cesto koristim IE6 (pored FF 3.08) naidjoh na ovaj thread pa me zanima da mi predlozite kako da unapredim moj IE6 na neku voviji i bezbedniji,a da nemam problema sa Genuine Advantage proverom.

Moze li novo izasli IE8 da bude resenje,ili da ipak idem na IE7?

IE7 i IE8 se sada instaliraju BEZ Genuine Advantage provere.

Ja bih ti preporučio noviju verziju, tj. IE8.

Meni je IE7 radio odlično, preporučujem ti njega. IE8 mi je još beta, mrzelo me da apgrejdujem, i ima par bagova.

Pusti ove što su navikli da pljuju IE, a nisu ni pogledali IE7 ili IE8.

Ok hvala vam na odgovorima,radije bih stavio onda IE8 samo da pitam da li nema sa njime problema sa ebankingom Srpskih banaka ?

Nazad
Vrh Dno