Šta je novo?

internet explorer 7 beta 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

ssholovic

Slavan
Učlanjen(a)
19.10.2005
Poena
309
Da li neko ima iskustva sa novim explorerom? Skinuo sam instalaciju sa net-a i kada pocnem da je instaliram problem se javlja u "validating" koliko sam ja razumeo operativnog sistema i nudi mi tri resenja,ili da kontaktiram prodavca, da kupim code ili da ukljucim automatic updates,sto je ukljuceno.
AKo neko ima neko resenje,bio bih mu zahvalan

ssholovic je napisao(la):
Da li neko ima iskustva sa novim explorerom? Skinuo sam instalaciju sa net-a i kada pocnem da je instaliram problem se javlja u "validating" koliko sam ja razumeo operativnog sistema i nudi mi tri resenja,ili da kontaktiram prodavca, da kupim code ili da ukljucim automatic updates,sto je ukljuceno.
AKo neko ima neko resenje,bio bih mu zahvalan
Imas piratski primjerak OS-a kao i vecina drugih i dok je takav neces moci da instaliras IE7.Postoje nacini da se to sredi,al ovdje je piraterija zabranjena,malo Googl-aj i naci ces vec nesto🙂

kao sto rece covek pre mene , u skoro sve novije stvari microsoft pokusava da ubaci validation service .... update na njihovom sajtu ne radi ... ali tu je autopatcher .... novi explorer isto , ali takodje postoji resenje .... ides na svemocni google otkucas par magicnih keyword-ova i to je to 🙂

pronasao sam resenje za ie 7

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno