Šta je novo?

Internet Explorer 7.0 Details Begin to Leak

ZoNi je napisao(la):
pa, kul... a zar nesto radi na Mac-u? Ja mislio da on samo "izgleda" :p

ZoNI ovo je klasican spam, bolje reci skolski primer spama ;)

Ako nesto nisi video u zivotu potrudi se da prvo to pogledas, pa tek onda pricas o tome. Naucices nesto novo, a neces robovati predrasudama.

Ako sam ja u toku, vi diskutujete o Mac-u.
Ja Mac cenim, ali nije to kompjuter za kucnu upotrebu.Jedino mesto gde (mozda) moze da se istakne je neka firma, i to neka srednja ili veca, sve ostalo je...neprigladno.

Wolfman je napisao(la):
Ako sam ja u toku, vi diskutujete o Mac-u.
Ja Mac cenim, ali nije to kompjuter za kucnu upotrebu.Jedino mesto gde (mozda) moze da se istakne je neka firma, i to neka srednja ili veca, sve ostalo je...neprigladno.

Ne ne diskutujemo o Mac-u, vec o IE-u i Spyware-u :)

Pa sta da se prica...mislim da smo ustanovili da je IE, da citiram, magnet za svo djubre koje se moze pokupiti po internetu....pa i za SpyWare

salac je napisao(la):
Ponavljam, mene bi odusevila mogucnost totalne deinstalacije IE :p
Ne mogu sada tačno da se setim ali znam 100% da sam pre dosta vremena na nekom sajtu koji ima samo frivere čitao predstavljanje programa koji briše IE sa mašine odnosno Windoze. So, koga ovo baš zanima i želi da dezintegriše IE neka malo pretraži sajtove sa friverima.

ZoNi je napisao(la):
pa, nisam cenzurisao... ako se IE sam zarazi, jesno je ko je kriv (IE)... ako se IE zarazi preko FFa, sta je onda FF? Backdoor?

A sto ne gledas stvar unatraske? Da nema explorera, ne bi FF imao sta da zarazi :)
Nije samo problem sto ce FF da zarazi IE, vec to sto ce svaki browser da se ponasa isto. Svaki browser ce zaraziti IE ukljucujuci i situaciju da IE zarazi sam sebe. Izlisno je spominjati da ce i tvoj obozavani myIE da se ponasa k'o i sve drugo....
Resenje se namece samo po sebi : devastacija IE-a ,)

Stvorenje je napisao(la):
Ne mogu sada tačno da se setim ali znam 100% da sam pre dosta vremena na nekom sajtu koji ima samo frivere čitao predstavljanje programa koji briše IE sa mašine odnosno Windoze. So, koga ovo baš zanima i želi da dezintegriše IE neka malo pretraži sajtove sa friverima.

Problem je sto to nije sigurna operacija, a uz to nisam siguran da radi sa novim verzijama windowsa i svezim servis pekovima; ja zelim da imam mogucnost uninstall-a iz 'add/remove windows components' koja ce da zbrise ceo explorer a ne k'o sto je to sada samo shortcut-ove sa desktopa, taskbara i startupa.

poz.

Sad sam se probudio, pogledam na forum...kad ima sta da vidim...Vi vec 2. dan za redom pricate o uklanjanju IE... mislim stvarno... :)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Super, kod mene je Java disabled :)
Kod mene je enabled, ali uglavnom ne radi.
Opera i java script se kod mene nikako ne mirišu, a ne radi mi ni java chat i slične zezalice koje srećom ne koristim. Ipak, dobar browser, brz i stabilan, osim kada pustim da nagomila po gigabajt keša. :d

Kako ti se ne mirisu, kada uz Operu 7.0 se dobija i java???Ili sam ja to nesto lose protumacio

Nazad
Vrh Dno