pa, kul... a zar nesto radi na Mac-u? Ja mislio da on samo "izgleda"delimir je napisao(la):Ukljucena mi je Java, ali ovi Spyware programi ne rade na Macintosh-u![]()
pa, kul... a zar nesto radi na Mac-u? Ja mislio da on samo "izgleda"delimir je napisao(la):Ukljucena mi je Java, ali ovi Spyware programi ne rade na Macintosh-u![]()
ZoNi je napisao(la):pa, kul... a zar nesto radi na Mac-u? Ja mislio da on samo "izgleda"![]()
Wolfman je napisao(la):Ako sam ja u toku, vi diskutujete o Mac-u.
Ja Mac cenim, ali nije to kompjuter za kucnu upotrebu.Jedino mesto gde (mozda) moze da se istakne je neka firma, i to neka srednja ili veca, sve ostalo je...neprigladno.
eh... ma, koristio sam ja Mac-a relativno dugodelimir je napisao(la):Ako nesto nisi video u zivotu potrudi se da prvo to pogledas, pa tek onda pricas o tome. Naucices nesto novo, a neces robovati predrasudama.
Ne mogu sada tačno da se setim ali znam 100% da sam pre dosta vremena na nekom sajtu koji ima samo frivere čitao predstavljanje programa koji briše IE sa mašine odnosno Windoze. So, koga ovo baš zanima i želi da dezintegriše IE neka malo pretraži sajtove sa friverima.salac je napisao(la):Ponavljam, mene bi odusevila mogucnost totalne deinstalacije IE![]()
ZoNi je napisao(la):pa, nisam cenzurisao... ako se IE sam zarazi, jesno je ko je kriv (IE)... ako se IE zarazi preko FFa, sta je onda FF? Backdoor?
Stvorenje je napisao(la):Ne mogu sada tačno da se setim ali znam 100% da sam pre dosta vremena na nekom sajtu koji ima samo frivere čitao predstavljanje programa koji briše IE sa mašine odnosno Windoze. So, koga ovo baš zanima i želi da dezintegriše IE neka malo pretraži sajtove sa friverima.
Kod mene je enabled, ali uglavnom ne radi.Voodoo_NBGD je napisao(la):Super, kod mene je Java disabled![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari