:smash: rekoh nemam isqstva sa tim , a ne retard sam :smash:Keops je napisao(la):nabavi program koji se zove Macromedia Dreamweaver i ako imas ikakvog iskustva u radu sa aplikativnim softverom, samo ce ti se kasti, nije neka nauka, veruj mi na rec, ali moras da krenes sam od necega (naravno, imas vrlo dobar Help u Dreamweaveru, samo to treba procitati). Doduse, sta znam, ako neces da se petljas s tim tj. ako ne planiras nesto da se bavis web dizajnom, uvek je tu Word sa svojim Save as HTML, vrlo je verovatno da za sajt o kojem pricas i on moze da ti odradi posao, a ne sumnjam da znas da kucas u Wordu i da ubacujes fotke![]()
u vezi sa domenom, procitaj:
http://www.nic.yu/pravilnik.html
+ nacrt novog na http://www.arii.sr.gov.yu/ i znaces i vise nego sto treba da znas o yu domenu![]()
misterx je napisao(la):ma opushteno ljudii rekao sam neshto jednostavno cisto prezentacija firme par slika tekst itd
![]()
bgillegal je napisao(la):.....e da zoni aj ako mozes tj ako imas onu tvoju skolicu html-a da mi das u nekom drugom formatu tipa u wordu ili txt-u sve jedno...ako ti nije frx- bacis mi na pm ili email!
pa mislim da sam obecao pice josh na starom forumu ali ako se dobro secam ti si u zrenjaninu !!?!?!Neo_Matrix je napisao(la):@ misterx, ako ima samo 2-3 stranice, ili koja vise, mozes da se javis meni na pp, da ti odradim to, uputicu te za host, a mozda izvucem nesto za male pare posto ce da ti treba malo prostora...
Naravno, izrada ce biti free, ustvari jedno pice
Inace je hostong 1000 din godisnje, a ima i skuplje... :trust:
Poz.
nisam ni mislio da bi se prodao za pice to JE (edit) neshto simbolichno ... javljam ti se PMNeo_Matrix je napisao(la):Ne, ja sam u Jagodini, pomesao si me sa nekim...
nije poenta u picu, docicu ja u BG pa cu da svratim na pice, nego ako hoces da ti to odradim javi se na pm, ili na mail napisi sta treba, i eto pomocicu ti....
poz.
BTW, Zoni, ajde i meni skolu na pm ili mail, ako moze... ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari