Šta je novo?

Interesantni case modovi...

silverglider

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
30.07.2000
Poena
770
JayD-1054930968.jpeg

Ovo bi trebalo da bude jeftinije i od JNC-a :d

deJonas-1071004240.jpeg

Cool, mada ne znam ko bi hteo da drzi toplo pivo u kuci...

:d

Krisha-1068293735.jpeg

Fin rucni rad sa lobanjom.

Steffen-1040908805.jpeg

Novi pogled na corporate segment :d

Ovo bi mi na poslu doslo k'o kec na 11...

Zaccharine-1071141905.jpeg

Shampion - kuciste napravljeno od maticnih ploca.

Ako imate visak kartica, memorija i sl. bar znate gde da ih ostavite (ubodete)...

Kuciste od maticnih ploca je stvarno do jaja.

Case mod nije samo stavljanje prozora i neonke, malo si ti to usko shvatio.
Cak i u tom slucaju, kakve veze ima to time da li je in ili ne? I svaka budala danas moze da o/c-uje, pa bi onda bilo za ocekivati da o/c vise nije in?

Pa dobro, ako tebi vise nije interesantno, kazi lepo "meni vise nije interesantno", a ne onako trendseterski "onako kako ja mislim, to je tako svuda" 😀

Ili hoces da nam skrenes paznju kako imas puno da radis, ali ne onim Neshinim "mi u redakciji...", pa ti je sad ispod casti da se bakces ovakvim bozama? :d

Poslednja izmena:
A da li neko zna gde mogu da se nabave ili naruce akrilna kucista tj. potpuno providna? Najbolje bi bilo Sunbeam kuciste. :type:

POZ :wave:

silverglider je napisao(la):
Ili hoces da nam skrenes paznju kako imas puno da radis, ali ne onim Neshinim "mi u redakciji...", pa ti je sad ispod casti da se bakces ovakvim bozama? :d

Ne znam za "njih u redakciji", ali ja u te dve redakcije u kojima pisem krocim na po dva dana u toku meseca. Pisem koliko hocu i mogu.

Kazem da necu da se bakcem sa case modom, kada ima skoro sve da se kupi gotovo. Ako cu kiceraj kupicu XaserIII.

Nije bitno, ti ako imas vremena/volje/zivaca turpiju u ruke pa turpijaj...

Gidra85 je napisao(la):
A da li neko zna gde mogu da se nabave ili naruce akrilna kucista tj. potpuno providna? Najbolje bi bilo Sunbeam kuciste. :type:

POZ :wave:

Bila su u Pakomu. To su kucista koja su ostala sa Pakom
Roadshow-a 03 i bila su narucena specijalno za tu priliku.

Nazad
Vrh Dno