Ne verujem da je Opera razlog, ali kada pominješ brzinu ne znam zašto mi u telu poruka piše da sam ih poslao sat vremena ranije nego što je to stvarno bio slučaj.
Konkretno prethodnu poruku sam poslao oko 13h, a sada vidim da sam u stvari vidovit i da sam je poslao 21 minut pre nego što sam i postavio rekord.

Ovo mi se dešava i na još nekim forumima, pa ne znam da li je problem do mog računara ili je nešto do njih.
Što se tiče odgovora, evo ovako:
prvi test (parkiranje unapred): gore i malo levo, skoro do gornjeg reda automobila, pa brzo rikverc uz puno motanje udesno do desnog auta pored parking mesta, a onda brzo ulevo i ulazak unutra.
drugi test (parkiranje unazad): samo malo gore levo, a onda rikverc i malo udesno, pa odmah malo ulevo dok se ne uparkiraš. Koristi kočnicu (SPACE) čim uđeš u parking, da izbegneš lagano zaustavljanje i uštediš još koju desetinku. U početku izgleda teško ali meni je sada ovo najlakši od svih testova.
Inače, zaista se izgubi 1-1.5 sekunde na taj pokret napred, ali posle dobijam odličan položaj za rikverc i ostatak obavim za još 2-2.5 sekunde, tako da ukupno vreme bude od 3.5-4 sekunde.
treći test: najteži za mene, ali se najviše i dobija ako se dobro odradi. Proday je već rekao, odmah motaš desno i daješ gas, ali onda pri ulasku u parking treba se malo ispraviti i uz dosta sreće i vežbe može se parkirati i iz prve. To mi je pošlo za rukom samo jednom, ali sam pogrešio u četvrtom testu, pa je sve propalo.
Kada sam postizao gornji rekord imao sam 5.6 sekundi, ali sam morao u samom parkingu da se malo korigujem u nazad i tu sam izgubio možda i više od tih 6 desetinki, tako da se ovaj test sigurno može izvoziti bar za 5 sekundi ako ne i malčice brže.
četvrti test: on je zanimljiv jer se ono kučence, pojavljuje na dva mesta i to izgleda u zavisnosti na koju stranu si parkirao u predhodnom testu. U mom slučaju uvek je na gornjoj strani, tako da se parkiranje mora obaviti odozdo i u rikverc.
Veoma je važno da se prvo krene malo napred, pa tek onda puno motanje udesno i rikverc, inače neće moći da se napravi dovoljni polukrug i udariće u donji auto.
I ovde važi slična stvar kao i u trećem testu, a to znači da se pri ulazu u sam parking treba malo ispraviti i ući unutra skoro do gornje ivice. Ako se ovo uradi kako treba, a meni je uspelo, neće trebati nikakva korekcija i tu sam u stvari i uštedeo dovoljno vremena da spustim rezultat ispod 20 sekundi.
Nadam se da će biti od pomoći.
Pozdrav.