korisnik2007a
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.06.2007
- Poena
- 375
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 5800x, NZXT Kraken X73
- Matična ploča
- Gigabyte Aorus B450 Pro
- RAM
- 64GB Kingston DDR4 @3733MHz
- GPU
- ASUS RTX 3060Ti
- Storage
- Kingston 1TB NVMe
- Zvuk
- Integrisana
- PSU
- be quiet! 750W
- Kućište
- GAMDIAS ATHENA M1 ELITE
- Monitor
- LC Power LC-M25-FHD-144
- Miš & tastatura
- MS Industrial C720&Keychron M3 Mini 4K
- Mobilni telefon
- Mi 10 Pro
Naime, ovo i nije toliko veliki problem, ali ima razloga..
Sve aplikacije i sam windows su ili bold ili italic (to ne vazi za ikonice, ali npr. logon screen, firefox, google chrome, IE...)
Dakle sve je bold ili italic, ili i jedno i drugo...To me nervira jer ne znam kako je sta ko napisao ovde, niti da li je tema sveza... Takodje, par programa prijavljuje gresku jer ne moze tako da prikaze fontove...
Problem se pojavio pre neke 3 nedelje, nista nisam radio veliko, mada priznacu, jesam instalirao neka 3 fonta (ni jedan od njih se nije pojavio u ovoj zabuni kao bitan).
Dakle, kako da "vratim" fontove na default... Da li mi to uopste i treba?
Help! 🙂
Sve aplikacije i sam windows su ili bold ili italic (to ne vazi za ikonice, ali npr. logon screen, firefox, google chrome, IE...)
Dakle sve je bold ili italic, ili i jedno i drugo...To me nervira jer ne znam kako je sta ko napisao ovde, niti da li je tema sveza... Takodje, par programa prijavljuje gresku jer ne moze tako da prikaze fontove...
Problem se pojavio pre neke 3 nedelje, nista nisam radio veliko, mada priznacu, jesam instalirao neka 3 fonta (ni jedan od njih se nije pojavio u ovoj zabuni kao bitan).
Dakle, kako da "vratim" fontove na default... Da li mi to uopste i treba?
Help! 🙂