Šta je novo?

Interesantan problem na facebook-u

alexxxa

Slavan
Učlanjen(a)
27.08.2006
Poena
304
Drugarica osnovala grupu koja je podesena da bude nevidljiva za one koji nisu clanovi. Sve fotke koje objavimo unutar grupe su od pre par dana vidljivi za sve prijatelje (koji nisu clanovi) jer se pojavljuju News Feed-u nasih profila.

Jel ovo neki propust facebooka ili je do nas? Jel moze neko da proveri kod sebe?

sto je potpuno normalno ... pitanje je da li se vidi u feedu tvojih prijatelja koji nisu clanovi :D

Pa kod njih se i vidi sto je problem-nisam se dobro izrazio!

Poslednja izmena:
Facebook je prilikom ove poslednje promene napravio izmene u statusu grupa, koje su sada mnogo sličnije ličnim profilima. Očigledno je to dovelo do ove promene u ponašanju.
Nisam siguran kako bi rešio ovaj problem, nisam bio u toj situaciji. Treba pogledati podešavanja direktno vezana za album u grupi, a i koliko sam primetio sada postoji mogućnost grupisanja prijatelja u liste, pa bi možda i to moglo nekako da se iskoristi.

Ovo se desava od pre tri dana dok je facebook promene napravio pre bar deset,ali ne iskljucujem da je to. Prekontrolisali smo naravno odmah opcije vezane za grupe i nista nismo nasli sto bi ovo popravilo. provericu ovo oko mogućnosti grupisanja prijatelja u liste.Ako provalim javicu sta je.

Voleo bi da u medjuvremenu neko ko ima tajnu grupu ovo proveri ako moze.

Ovo se desava od pre tri dana dok je facebook promene napravio pre bar deset,ali ne iskljucujem da je to. Prekontrolisali smo naravno odmah opcije vezane za grupe i nista nismo nasli sto bi ovo popravilo. provericu ovo oko mogućnosti grupisanja prijatelja u liste.Ako provalim javicu sta je.

Voleo bi da u medjuvremenu neko ko ima tajnu grupu ovo proveri ako moze.

ako mislis da je bug posalji im report... meni su tako nesto sredili posle buga u funkcionisanju grupe za nekoliko sati :D

a ja ti to ne mogu proveriti, nemam tajnu grupu :D

jel to neka tajna organizacija?:smash:

@faca
Jeste. Bavili smo se razvojem nuklearnog naoruzanja za nasu zemlju ali sad smo provaljeni pa je sve propalo. :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno