Šta je novo?

Interesantan mouse mod :)

• Začetnik teme Začetnik teme Crni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Crni

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2000
Poena
799
Logy sa vibracijom:

image009.jpg

http://babelfish.altavista.com/babe...wareportal.ru/Handmade/Mouse.vibro/index.html

hm, zanimljivo... pitam se koliko ce trebati vremena ljudima iz Logitecha da shvate "trzisni potencijal" 😛 pa da i ovu novotariju regularno uvrste u serijsku proizvodnju takvih modela? 😀

jel' ovo nesto kao force feedback mouse?

:wave:

jel uz njega ide softwer 😛

A da njemu mozda ne smeta struja koju vuce sa ps2?

mmmm je napisao(la):
jel' ovo nesto kao force feedback mouse?

:wave:

jep froce samo sto stalno kad stisnes levo dugme on vibrira......
malo je glupo kad radis nesto i kursor krene da skakuce........

dr.Tiristor je napisao(la):
A da njemu mozda ne smeta struja koju vuce sa ps2?

Logi ide na usb 😉

OK, onda da preformulisem pitanje: Da li ploci smeta sto on vuce struju sa USB-a od 100-200-300mA?

@dr.Tiristor
Koliko mi je poznato USB moze da da oko 400 mA. U svakom slucaju na USB se kace stvari sa mnogo vecom potrosnjom od ovog elektromotorceta, tako da nema brige.

mikser je napisao(la):
jep froce samo sto stalno kad stisnes levo dugme on vibrira......
malo je glupo kad radis nesto i kursor krene da skakuce........
Zato modeli koji to imaju "fabricki" ugradjeno imaju kontrolu vibracije preko drajvera, a u ovom slucaju se moze ugraditi prekidac da ne smara kad ne treba 😀

e, pa na to sam ja i mislio, taj "driver" ima da kosta burazeru :d

Wolfman je napisao(la):
@dr.Tiristor
Koliko mi je poznato USB moze da da oko 400 mA. U svakom slucaju na USB se kace stvari sa mnogo vecom potrosnjom od ovog elektromotorceta, tako da nema brige.
Aha. OK.

Kad ce da se ovo pojavi ?
Lol za ovu drugu sliku ima 2 palca 🙂

i naravno za odgovarajućeg miša i odgavarajuća podloga 😀

Prilozi

• dream-podloga.webp
    dream-podloga.webp
    112.9 KB · Pregleda: 123
Poslednja izmena:
Koje su ovo bolestine. 😀

POZ :wave:

zokish je napisao(la):
a tu je i miš sa ventilacijom

Cekaj u kom smeru duva ovaj vent. prema ruci ili misu.Bilo bi dobro da je prema ruci kada klikces mnogo da ti se ruka ne znoji. lol

Vec sam vidjao ovakva resenja sa ventilatorom u fabrickoj proizvodnji, nego, zar nije tako nesto nezdravo za cirkulaciju u saci, mislim velika je razlika u temperaturi sake i ostatka ruke, pogotovo leti i ako je drzite duze vreme na tom misu.

Pa koliko se vidi po slikama ovaj ventilator duva ka unutrasnosti misa, tj ako se uzme da svaki ventilator na dnu ima onu plastiku koja ide ka sredini.

Dajte ljudi, taj mis je OC pa mu zato treba ventilator 😀 :d

Nazad
Vrh Dno