Neno
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.11.2002
- Poena
- 619
Ovako: nedavno sam na netu naisao na Renaultovu stranicu i vidio nesto sto mi se svidjelo. Naime, auto se moze pogledati interaktivno iznutra i izvana. Tj. moguce okretati se 360 stupnjeva i zumirati. Kao da se nalazis tamo. Za gledanje je potreban quick time. Ovo mozete vidjeti na http://www.renault.co.uk/RenaultSIT...ccfadchkmjjfjhcfngcfkmdfkjdfmj.0&car=Meganeb2 Izaberite "Interior" i uzivajte. Impresivno.
E sad, zelio bih napraviti nesto slicno, ali ne u autu vec interaktivno setanje nekom ulicom (al na tom principu). Pa bi vas molio, ako neko zna, na kom principu se tako nesto izradjuje i kako se to radi, kakvim alatima. Bilo bi idealno da me uputite na neku stranicu gdje pise sve o tome. Hvala
E sad, zelio bih napraviti nesto slicno, ali ne u autu vec interaktivno setanje nekom ulicom (al na tom principu). Pa bi vas molio, ako neko zna, na kom principu se tako nesto izradjuje i kako se to radi, kakvim alatima. Bilo bi idealno da me uputite na neku stranicu gdje pise sve o tome. Hvala