Šta je novo?

IntelliPoint za Vistu

Imajuci u vidu da je za X64 izasao sa skoro 6 meseci zakasnjenja, ne nadaj se puno 🙂 M$ izgleda poslednji napise drajvere za svoj hardver pod novim svojim OS-om...

Strasno. Nisam sad siguran posto sam u xp-u ali mi se cini da mi skroll ne radi svuda?!

Dobro bre ljudi da li vi cujete sebe? Zelite da vam sav softver i svi drajveri rade na sistemu koji je tek u beta fazi razvoja? 🙂

Pa ipak su to njihovi proizvodi, mislim da su mogli da razviju drajvere za svoj hardware kada su mogli i za tudji, a ne da mi pise ps/2 mouse.

Aman taj sistem je u beta fazi! Tvoj mis moze da radi bez tih drajvera savrseno, zar ne? Ko je video da se razvijaju tako inferiorni drajveri za sistem koji se jos testira i razvija?

Pa kad je mogao Ati da izbaci drajvere mislim da Microsoft-u ne bi pala kruna sa glave.

pa ne mozes porediti drajvere za misha i za grafiku

einstein je napisao(la):
Pa upravo mislim da je lakse uraditi drajvere za misa.
Bas zato sto je lakse, niko nece da trosi resurse na to. Posto mis ionako radi, drajvere ce napisati kad (i ako) im ostane vremena.

Sem toga, bez drajvera za grafiku, dzaba ti mis kad ga ne vidis...

Pozdrav

Da upravu si, oni nemaju resurse da izbace Vistu na vreme, a ja ocekujem da ce da ce da ih trose na drajvere za misa.

einstein je napisao(la):
Pa kad je mogao Ati da izbaci drajvere mislim da Microsoft-u ne bi pala kruna sa glave.

Bez ATI-jevih drajvera sve ATi kartice nece raditi punom snagom jer ce koristiti iskljucivo genericke drajvere a oni ne omogucavaju sve one fancy stvari koje nov GUI donosi.
A drajveri za misa, bili genericki ili ne, rade kao i mis.

Da, ali tastaturi ne rade svi dodatni tasteri na koje sam se ja jako navikao(rade samo predefinisani pa cak ni ti ne rade svi npr. kalendar). To mi mnogo smeta. Da dopunim, nisam u naslovu teme napisao ali sam mislio i na IntelliType.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno