Šta je novo?

Intel(R) 537

djura007

Čuven
Učlanjen(a)
28.04.2003
Poena
604
Intel Ambient modem na staroj, najgoroj analognoj centrali sa pulsnim biranjem???

Kako da znam da li je modem HARD. ili SOFT.?

pipni ga :) ako ti prsti upadaju u meodem znaci mek je a ako ne onda je tvrd :)

Salu na stranu soft ti je modem taj sto si ga naveo usto je i ***** ...

Re

Kazes da je ****** (pretpostavljam da pocinje na SR, a zavrsava se na NJE) zato sto je softverski ili jos zbog necega

hardwerski modem interni neces naci a da je 56k (ne postoje ili ih je vrlo malo ali koliko ja znam ne postoje) e sad sta ti ja preporucujem externi ti je sigurno bolje i pritom hardwear-sko resenje ali opet i dosta skuplje.A sa druge strane sobzirom da je modem na zapadu poprilicno vec zastarela stvar te sve manje se proizvodi tesko je reci sta bi valjalo a u nasim uslovima to zavisi i od centrale.Po meni diamon supra express je fantastican modem i ja ga teram u masini, dobri su i us robotics mada ja nisam snjima nesto odusevljen.Koliko ja znam diamod vec neko vreme ne pravi vise modeme te ti ostaje samo da nadjes neki polovan a cena polovnog je neki evro vise nego tog intela koji je ****** ne samo zato sto je softwearski nego sto mu je veza ne stabilna i cesto stoji mrtva.I to kod mene na novoj centrali na 323.... a mogu tek da zamislim na nekoj krs kako bi radio.

Nazad
Vrh Dno