Pa lappovanje je upravo to shmirglanje baze procesora, i na kraju kada zavrshish sa shmirglom finocje 2000 onda uzmesh neko lepo sredstvo za poliranje i dash mu finalni "ogledalo" sjaj i siguran si da cje perfomanse biti josh bolje nego na samom pochetku.
Pa s'obzirom koji procesor imash, ovo mu je zaista nekako logichan sled okolnosti. Ali ako apetiti ne rastu previshe, sa tom kombinacijom ti si miran u narednih 3-5 godina minimum. Uzmi u obzir da i dan danas se koriste procesori i generalno rachunari koji su stariji od 3-5 godina i rade bez ikakvih problema.
Juche mi je bash bio drugar i odradili smo moj True i sada proc radi za svaki dan na 4.25ghz u full load-u [ intel burn test] je oko 65c koliko mogu da se setim. Znachi vredi malo izravnati bazu kulera.
:wave:
a da.. pa ne morash da pravish push pull ako imash solidan outake vent pozadi i ako nisi u ekstremnom OC-u. Za svaki dan mislim da nema potrebe za time, stavish jednu P12 noktuu neka mu shiba a taj svakako koji izvlachi vazduh iz celog kucjishta, uradicje posao !