Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nasao sam C1 i iskljucio ga i sad multiplier miruje na 8x .
Jeste da mi je temperatura u prosjeku 56 ali bar sam izvukao 32% OC-a.
latencije nisam podesio jer mi ne moze 6-6-6-6-18, samo 6-6-6-6-15, pa ne znam da li da tako ostavim. Isto tako sam morao da prebacim O.C FSB1066 na enable, jer kako god drugacije da sam podesavao nece da buta.
Jos samo da skontam da li ce ova skula od graficke (radeon x1550) da se malo poboljsa sa atitool-om i ja sam zadovoljan.
Koliko para toliko muzike!
Imam jos dva aktivna ventilatora na kucistu pa se hladi tako!
Drugari moji... ja sam svasta nesto eksperimentisao i citao i gledao i svasta (da ne nabrajam sad ) i dosao do mnogobrojnih zakljucaka, a vi me iskusni ispravite. U sustini negativnih zakljucaka ali sta ces sad.
Sobzirom da ova moja ploca podrzava FSB533/800, a isto tako posto imam razlicit ram (667 i 800) ja bas ovdje i ne mogu puno da trazim. A plus kad tome pridodam da imam samo osnovno hladjenje..opet nista.
Sad sam postigao 2.1 na procesoru, ali temperatura dodje i do 70c a to mi se na neki nacin ne svidja. Prosao sam razne testove.
Tako dok ne skupim koju kintu ze nesto bolje ostajem na nekim osnovnim performansama.
A da li ja mogu da podesim memoriju manju od 533?
Npr:
CPU Host - 260
Sys Mem Multi - x2
Ima li ovo ikakvog smisla...dobijem brzinu mem 520, a procesor 2ghz? Jer kontam ako malo smanjim brzinu da ce i temp da opada.