Ji 4Tze je napisao(la):audio, dokle tvoj 930 ide?
genijalcin@23 je napisao(la):Evo i ja da se pohvalim, i meni je "stigao" moj primerak 920 procesora. Nisam imao vremena da sastavljam masinu, ali onako, na brzaka sam ga poterao na 3.73 na jednoj 945P ploci (P5LD2 Deluxe), BOX kuleru i default naponu.
Deluje obecavajuce...
Kada budem sastavio svoju masinu sa vodenim, javicu rezultate.
Naravno, zahvalnica AF/u, koji mi je narucio procesor.
Nedjo je napisao(la):Ma bice sigurno, a kad to je pitanje! Imaju domaci uvoznici podosta DC-ova na lageru, pa prvo to treba rasprodati (pre neki dan su pokrenuli akciju za rasprodavanje lagera putem fenomenalnih rabata - doduse samo za SMithfielde!)
Prava stvar bi bio jedan 905, koji bi se sa svojih 133 MHz za magistralu, tacno i lepo, okruglo, digao na 200, sa sve nekom sweet DDR2-800 memarom (ili jos bolje, dobom DDR2-667, dinutom bez problema na 800)... e to bi bila repriza onih vremen kada sam Celeron 566 sa njegovih 66MHz za magistralu dizao na 100 (doduse, morao si imati PC100 SDR... ali to ne menja poentu u celini)!
Kod nas će verovatno biti 180e sudeći po ostalim cenamaokmijun je napisao(la):jel zna neko:
-kolko tih 178$ za D925 moze da bude cca kod nas u maloprodaji?
-sta je to VT (virtuelizacija OS itd?), verovatno mi ni ne treba to?
-kad ce D905 da se pojavi, ako uopste i oce?
-jel moze da se sigurno Conroe ubode u 975? za 955 nema sanse?
-
audiofreak je napisao(la):Ako je i vas zacudila ova novina, evo objasnjenja -- Pentium D 925 ce izaci u Q3 2006 i kostace 178 USD. Ovo ce biti procesor identican Pentiumu D 930 (dakle radice na 3.0GHz) samo sto nece imati VT. Odatle i niza cena. Bas me zanima kako ce AMD odgovoriti na ovo?
Accuphase je napisao(la):Spustiće cenu X2 3800+ na 178 USD :d
Sasvim dovoljno za D930, 925, 920 i ostale modele ispod ovih :-devil-:
audiofreak je napisao(la):Al zamalo :d
audiofreak je napisao(la):Al zamalo :d
Accuphase je napisao(la):Pa dobro, ono jeste da Pentium D 930 malo zaostaje za X2 3800+, slabiji Pentium D modeli nešto više... :d
Evo par Benchmark-a realnih aplikacija - AMD Athlon X2 3800+ vs Intel Pentium D 930 (edit: prva stavka u svakom benchmarku je linkovana):
Mislim da je dovoljno :-devil-:
drfedja je napisao(la):Batali tabelu njihovih testova, nego uzmi pa sam istestiraj. Sve ako nije u WinRAR-u A64 sporiji od Pentijuma. Ma da sad, Pentijum rula :d
Evo, ko hoce da uporedi PD 920 sa Opteronom 165 ?![]()
Batalite pricu oko Tomshardverovih testova.
drfedja je napisao(la):Batali tabelu njihovih testova, nego uzmi pa sam istestiraj. Sve ako nije u WinRAR-u A64 sporiji od Pentijuma. Ma da sad, Pentijum rula :d
Evo, ko hoce da uporedi PD 920 sa Opteronom 165 ?![]()
Batalite pricu oko Tomshardverovih testova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari