Šta je novo?

Intel Pentium D 960 3.6 Ghz!

PCBeast

OC Guru
Učlanjen(a)
30.11.2006
Poena
585
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Da li moze neko da mi kaze gde mogu da nabavim tj. kupim Intel Pentium D 960 3.6 Ghz i koliko se otprilike krece cena?Da li to uopste postoji kod nas posto nigde nisam video?

Vrlo moguće da će te izaći skuplje i od c2d 6300 ako ga nađeš kod nas, a sa istim nemože da se meri.

ma mani se tog pentiuma d kad za te pare mozes kupiti core2duo :wave:

Polako, mozda covek ima neku brand-name S775 masinu koja ne podrzava C2D a hoce da maksimizuje performanse... Mi imamo takve na poslu (radne stanice HP XW4200, u njima P4 551, a podrzavaju i P4D 9xx procesore ali ne i C2D). Ukoliko to nije slucaj, ako ploca podrzava, naravno savetujem C2D E4300 (ako ne mozes da ga nadjes i E6300 je super).

Inace tesko ces naci P4D960 kod nas. Da ti pravo kazem, ne verujem da je i jedan jedini primerak, van mozda nekog brand-name racunara, usao u zemlju. P4D930 moze da se nadje uz malo zivkanja dilera...

Poslednja izmena:
Polako, mozda covek ima neku brand-name S775 masinu koja ne podrzava C2D a hoce da maksimizuje performanse... Mi imamo takve na poslu (radne stanice HP XW4200, u njima P4 551, a podrzavaju i P4D 9xx procesore ali ne i C2D). Ukoliko to nije slucaj, ako ploca podrzava, naravno savetujem C2D E4300 (ako ne mozes da ga nadjes i E6300 je super).

Inace tesko ces naci P4D960 kod nas. Da ti pravo kazem, ne verujem da je i jedan jedini primerak, van mozda nekog brand-name racunara, usao u zemlju. P4D930 moze da se nadje uz malo zivkanja dilera...

Ma podrzava meni ploca i C2Duo.Nije to problem,nego eto tako sam nesto sebi zacrtao,svideo mi se dual core 3.6 Ghz.U svakom slucaju promenicu celokupnu masinu i ako mi je i sad ova extra ali eto malo da se ponovim.Ipak ako budem odlucivao uzecu ili E6400 ili E6600 C2DUO.Sve ispod toga mi je malo.

kako da mu pomogne? oni ljudi prave "cpu benchmark", a stave procesore na dva razlicita chipseta, i sa razlicitom memorijom? sta mislis da je bilo obrnuto koji bi rezultat bio? 😉

razumem da iz objektivnih razloga ne mogu amd i intel da se stave pod iste uslove, ali su recimo mogli da uzmu 965p plocu i 667ram i da samo menjaju p4->pd->c2d.
to bi bio pravi cpu bench.

Nazad
Vrh Dno