zaobidji oba u sirokom luku, ne znam sta to tumbas al ocigledno treba da sklapas ceo komp, e pa, ako nisi ustanju da dodas jos 50-60-70e da to bude nesto normalnije, onda se zamisli, al da stavis prst ne celo obavezno!
.....
ili si dosao iz neke vremenske kapsule mozda???
to mi deluje logicnije od ovoga sto si pitao, msm stvarno, bez sale...
zaobidji oba u sirokom luku, ne znam sta to tumbas al ocigledno treba da sklapas ceo komp, e pa, ako nisi ustanju da dodas jos 50-60-70e da to bude nesto normalnije, onda se zamisli, al da stavis prst ne celo obavezno!
.....
ili si dosao iz neke vremenske kapsule mozda???
to mi deluje logicnije od ovoga sto si pitao, msm stvarno, bez sale...
Ovo je uvredljivo. Nemaju svi novac za dobre racunare, a mozda mu treba i drugi racunar za brata ili kako god.
Slazem se... Stvarno. Kakve gluposti si ti nalupao? Sta ce svakome komp. od 500e?
Ma ja imam Asus P5KC sa 8 gb ddr3 memorijom i core2quad q8300 nego samo pitam posto mi je malo cudno da procesor koji ima 4 mb cashe i ima 1000mhz vise bude slabiji![]()
Ulaganje u starije racunare sa starijim soketima, gdje se koristi starija memorija i sve staro. Nikad nije bilo isplativo, svako davanje para je glupo, jer napredak je nikakav, a sledeci put ces morati mijenjati sve od maticne, procesora, memorije..Kao sto okmijun reče, ako se neko već igra sa tom starudijom, neka ulozi jos malo para i kupi neke dijelove novije generacije primjera am3, pa neka krpi polako, odnos ulozeno dobijeno je u velikom + za tu kombinaciju.
Solesoslav, svaka čast, jer za ovih 7 mjeseci kako sam ovdje, nisam na forumu vidio da se neko izvinjava i da kaže da je pogriješio.
Izvini, pogresio sam, iskreno. Nisi bas najlepse napisao post i shvatio sam to na drugi nacin(mislio sam da kazes da nesto ne valja sa ljudima koji uzimaju jeftine racunare).
Izvini jos jednom, ali sve pises malim slovima i tesko mi je da se snadjem. Inace ni ja ne volim da savetujem ljudima da kupuju jeftino, ali realno je bolje uzeti staru AMD top plocu(bilo s939 bilo AM3) ili s775 top plocu umesto nekog G41 ili bilo kog jeftinog AMD chipseta. Jedine dobre jeftine ploce novijeg datuma su H61(čak i H55 zna da bude tezak shit, znam jer moj brat ima).
A sto se tice jeftinih racunara, moze da se kupi nesto dobro a da je staro ako se dobro informises.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari