Šta je novo?

Intel Pentium 4 2.4B @ 2889.06GHz

i ja bi se veom rado prikljucio ekipi, imam skoro sve preduslove da se ukljucim i onako kao autsajder ostavim sve iza sebe :D...nazalost problem je graficka karitca (Matrox G450), koja mi se nesto i nemenja. Inace ostatak masine je cudo:
DTK 300 W
mod EPOX 8KHA+
Athlon XP @2 GHZ, 200 FSB
TT 7+
256 MB SAMSUNG PC2700@CAS2
2XMaxtor 40 GB, RAID
Mislim da bi presao tih vasih 14k, 15k kao od shale.

Misko je napisao(la):
Ma za sad me je blam da se javim 12,5k, znaci bezite mi za soma i po poena, a graficka mi radi na 315/625(toliko mi coolbits dozvoljava), xp, na ~1.7@170bus-u, sad cu da probam da je navijem na 330/640, pa cu onda da javim rezultate, e da koristite 40.52 stvarno su najbrzi (za sada sam ih probao na 3 OS-a pored jos jedno 10-tak drugih verzija detonatora).

nista neces uraditi bez otkljucanog procesora. A i chini mi se da je 1.7 ghz slabo. nabudzi TT 7+, pa kad zatreba (@2GHZ i 3dMark) odsrafis kuler na MAX, a ovako kada nemas potrebu za exxtreme OC, smanjis proc. brzinu i RPM kulera. Usput koju plochu imash?

aha je napisao(la):
i ja bi se veom rado prikljucio ekipi, imam skoro sve preduslove da se ukljucim i onako kao autsajder ostavim sve iza sebe :D...nazalost problem je graficka karitca (Matrox G450), koja mi se nesto i nemenja. Inace ostatak masine je cudo:
DTK 300 W
mod EPOX 8KHA+
Athlon XP @2 GHZ, 200 FSB
TT 7+
256 MB SAMSUNG PC2700@CAS2
2XMaxtor 40 GB, RAID
Mislim da bi presao tih vasih 14k, 15k kao od shale.
A sta ti mislis na koliko tera Aca svoj procesor?Na 166:D :D a to za 14/15k uverio se Misko kako je to lako:D :D

aha je napisao(la):
nista neces uraditi bez otkljucanog procesora. A i chini mi se da je 1.7 ghz slabo. nabudzi TT 7+, pa kad zatreba (@2GHZ i 3dMark) odsrafis kuler na MAX, a ovako kada nemas potrebu za exxtreme OC, smanjis proc. brzinu i RPM kulera. Usput koju plochu imash?
E Aco Aco,nista od kinte za tvoje casove OC.Evo strucnjak,drzi casove besplatno:D :D

simpson H je napisao(la):
A sta ti mislis na koliko tera Aca svoj procesor?Na 166:D :D a to za 14/15k uverio se Misko kako je to lako:D :D

Ma cekaj samo da nadjem neki bolji primerak proc. i da uzmem R300, jer bi jedino u tom slucaju menjao graficku ;)
Shto se tice takmicenja, pozajmicu vec od nekog GF4, pa cemo da stanemo na crtu :D :D

aha je napisao(la):
Ma cekaj samo da nadjem neki bolji primerak proc. i da uzmem R300, jer bi jedino u tom slucaju menjao graficku ;)
Shto se tice takmicenja, pozajmicu vec od nekog GF4, pa cemo da stanemo na crtu :D :D
Vazi ali ne zaboravi samo se Ti4200 racuna :D :D

Misko je napisao(la):
Ovde se ne zna koji je veci ludak od koga, Vi koji me/nas/sebe lozite ili ja koji se primam, ladno sam u zadnjih mesec za hardver otvorio oko ~500 + jos za LCD-a najverovatnije oko 400, sve u svemu skupo takmicenje :D, jos ste me sada izbedacili da nemam sanse na 14K FX :D.

Sta ce ti TFT ionako nista od igranja i filmova na njemu, bolje ulozi te pare u Vapocilli ili Prometeia. A za 14K ko kaze da nemas sanse, pa i ja sam krenuo sa 12,5K sa detonatorima 30.82 i XP-om 1700+

E Aco Aco,nista od kinte za tvoje casove OC.Evo strucnjak,drzi casove besplatno:D :D

Vidim i nemam komentar. :D

Naravno da je lako, samo treba da zalivas procesor sa Sinalcom. :D :p

aha je napisao(la):

Mislis da svi imaju ploce koje daju 2.05V na procesor bez modifikacije, jer na 2GHz ces tesko proci 3DMark sa 1.85V. Ja sam odradio 3DMark sa 1918MHz-a na 1.85V na busu od 202Mhz i dobio rezultat od 12900Marka. Islo bi to i vise ali se prolink ne klokuje vise od 290/600 stabilno.

Odakle si ti, pa naravno da svi imaju modifikovane ploce, procesore koji kao od sale idu na preko 2Ghz-a i najbolje memorije, sta je tu cudno. :D :p

Aca je napisao(la):
Odakle si ti, pa naravno da svi imaju modifikovane ploce, procesore koji kao od sale idu na preko 2Ghz-a i najbolje memorije, sta je tu cudno. :D :p

E pa ja nemam tako dobrog mehanicara, ko ti Gedzu :D

Mislio sam ono ferplej ko vise izvuce na znanje a ne na lemilice... ;)

aha je napisao(la):
i ja bi se veom rado prikljucio ekipi, imam skoro sve preduslove da se ukljucim i onako kao autsajder ostavim sve iza sebe :D

Polako tako sam i ja msilio :D, a misliti i 3dmarkovati preko 14K nije isto :D.

Aca je napisao(la):
Sta ce ti TFT ionako nista od igranja i filmova na njemu, bolje ulozi te pare u Vapocilli ili Prometeia. A za 14K ko kaze da nemas sanse, pa i ja sam krenuo sa 12,5K sa detonatorima 30.82 i XP-om 1700+

Moracu malo da se konsultujem sa tobom i Laxduke-om.

Aca je napisao(la):
Naravno da je lako, samo treba da zalivas procesor sa Sinalcom. :D :p

Ma da nikad dprostije doci do 14K :D:D:D, ja sam do ovih 12,5k, ulazio u BIOS jedno 100puta, + jedno clear CMOS-a radio 20 puta.

Alexandar je napisao(la):

Ma koji ferplej, moze lemilica, moze cooler prvo na nekoliko sati u zamrzivac, moze softversko tweakovanje, pomoliti se u crkvi, sve sto ti padne napamet :D.

Alexandar je napisao(la):

Od mehanicara nikakve vajde. A sto se tice fer pleja, nije dovoljna samo lemilica treba ipak i znanje. ;)

Nazad
Vrh Dno