Šta je novo?

Intel Pentium 4 2.4B @ 2889.06GHz

Re: Re: Re: NE IZMISLJAJ !!!

simpson H je napisao(la):
Pokajanje je najveca vrlina jednog Hriscanina:D .Priznajem ziveo sam dugo u grehu:D :D .

Hihihi...

Misko je napisao(la):
Ama jeste Simpsone jeste i on je overclocker, ali to moze 80% ljudi sa foruma, puknes par soma, skines dva tri progmama sa neta, malo u BIOS-u i eto 20K :D.

A pravi overclocker je npr. Aca koliko ljudi jos sa foruma moze 225 Mhz-a bus??? Ko jos modifikuje plocu i puca za cooler ~50$???Lepi superlepkom procesor i crta ko u osnovnoj skoli flomasterima :D???

Shvatas li razliku, evo jos jedan mozda malo glup primer, nije isto kad zakuca covek visok 2.15 i 1.90 iliti ja :D.

Pa jeste, ali 1.90 ne moze da kuca preko onog 2.15, a onaj 2.15 moze ladno da kuca preko onog 1.90 po defaultu :D

BTW laxduke, sjajno, svaka cast. Bojim se da ces Simpsona naterati na otvaranje za Asus P4HT :p

I ja bih zeleo da postanem overclocker kao Aca ili ti.Evo kupio sam i super lepak i flomastere i kolaz papir:D i kupujem skup cooler,samo jos da dodjes da me naucis kako to da primenim na P4:D :D
Za 225MHz bus priznajem,meni nikako da podje za rukom preko 218 mada je za to verovatno kriv ovaj Samsung PC2100:D :D

OK posto smo se raspodelili po taborima, Lax i ti u Intelu, Aca i ja(XP1600@2400+, KR-RAID, Samsung 3200......) ajd da organizujemo takmicenje. Ako ima jos nekoga ko bi pristupio slobodno neka kaze.

discipline:
1.Ko ce vecu magistralu/protok i ostale munje u sisandri :D
2.3D Mark, nema Atija samo 4200 :D

p.s. Izgleda da cu morati da kupim promise-a raid PCI, pa i ja da fixiram PCI na 66 MHz-a :D.

E da kako da dignem napon na ps2 slotovima da bi mi tastatura radila na ovoj vrednosti???

Ma ne treba mi promise izgleda da to moze i moj KR-RAID :D

Misko je napisao(la):
OK posto smo se raspodelili po taborima, Lax i ti u Intelu, Aca i ja(XP1600@2400+, KR-RAID, Samsung 3200......) ajd da organizujemo takmicenje. Ako ima jos nekoga ko bi pristupio slobodno neka kaze.

discipline:
1.Ko ce vecu magistralu/protok i ostale munje u sisandri :D
2.3D Mark, nema Atija samo 4200 :D

p.s. Izgleda da cu morati da kupim promise-a raid PCI, pa i ja da fixiram PCI na 66 MHz-a :D.

E da kako da dignem napon na ps2 slotovima da bi mi tastatura radila na ovoj vrednosti???
Koji je tebi k...???
Pa ima 3 meseca kako sam postavio rezultat u 3DMarku a ti nista.Sto ne oboris za pocetak to pa se onda javi:D :D

Koji je tebi k...???
Pa ima 3 meseca kako sam postavio rezultat u 3DMarku a ti nista.Sto ne oboris za pocetak to pa se onda javi:D :D

Koliko je ono bese??

Koji je tebi k...???
Pa ja sam ti skinuo rekord sa 15.2xxx poena i ??? :cool:

Gedza je napisao(la):
Pa ja sam ti skinuo rekord sa 15.2xxx poena i ??? :cool:
Sa kojom kartom:D :D ???
Kod mene bi taj R9700 isao na 17000.U kategoriji Ti4200, Aca, Laxduke i ja smo boom.

laxduke je napisao(la):
Koliko je ono bese??
Ti si imao, koliko se secam bolji rezultat,ali ja prozivam ove napaljene AMD-ovce a ne tebe ,brata po procesoru:p

13997

Pozdrav

Koji je tebi k...???

Polako jos nisam uzeo graficku, polako.

Misko je napisao(la):
Polako jos nisam uzeo graficku, polako.
Sta bre polako??? Dok mi tebe sacekamo....
Ja se sutra skidam sa 4200 i blago se upgrade na 4400:D :D .
Evo ,kupi moju kartu pa da te vidim na 14k :D :D

Mozda u default benchu nece da prebaci 14K, ali zato ide preko 16K u 640x480 u 16-bita :)
U potpisu AthlonXP 1600+ 62 Evra

Ajd vazi, koja je cena.

Dakle ipak si me poslusao ? Kazem ti ja da je ta 4600 goli k**c i bacanje para. Jos sa ovom imas super mogucnost dalje prodaje.
Stekaj ti lepo tu lovu za NV30, jos malo.

Bilo je pitanje hocu li rezultate ili neke druge opcije.

Odlucih se za ovo drugo,i onako sam zadao domaci sa rezultatima:D :D .

Ponovih se sa Leadtek-om Ti4400 ViVo,karta je vrhunska u svemu sek u jednom.OC:( ,cista beda i sirotinja.Svega 305 za jezgro(stabilno) a za memoriju ocekivanih 685:) .Sve u svemu Siluro je zakon za OC i odnos cena kvalitet.

Ponovih se sa Leadtek-om Ti4400 ViVo,karta je vrhunska... Sve u svemu Siluro je zakon za OC i odnos cena kvalitet.
Now that I got to see...
Sve u svemu Siluro je zakon za OC i odnos cena kvalitet.
Apsolutno... samo, ne znam da li bi ja uzim'o tog Silura od tebe, ti bre mucis graficke gore od mene! :D:D:D

CAR je napisao(la):
Now that I got to see...

Apsolutno... samo, ne znam da li bi ja uzim'o tog Silura od tebe, ti bre mucis graficke gore od mene! :D:D:D
Pitaj Miska da ti je ustupi:D :D

Samim ovim cinom,delimicno se povlacim iz ove trke.Je``ga,na mladjima svet ostaje.Tu ste Misko i Ti i ostala perspektivna omladina.Odo' da pakujem mojim klincima [email protected] i BD7II:D :D .Sledece rezultate postujem sa 3GHZ+;)

Pitaj Miska da ti je ustupi:D :D
Jes, pa da ti sa njegovom kartom i mojim KR-om skrljamo score na 3DMarku...
Neka... :D
Samim ovim cinom,delimicno se povlacim iz ove trke.Je``ga,na mladjima svet ostaje.Tu ste Misko i Ti i ostala perspektivna omladina.
Zahvaljujem na poverenju... i obecavam da te necu izneveriti! :D
Samo, nemoj mi ono velikim slovima... :D To bi pre ja morao tebi, i zbog godina, a narocito zbog postovanja prema dostignucima u O/C vodama.
Odo' da pakujem mojim klincima [email protected] i BD7II:D
Je**te, s cim se igraju tvoji klinci... Postace hard-core overklokeri do drugog osnovne! :p

Aca je napisao(la):
Od sutra otvaram skolu za OC. Cas 10€ pa ko hoce da nauci nek izvoli. ;)

Ja otvaram skolu farbanja :) cas 10e, 2cas 17e (2e je porez :D)
A ako hocete i kod mene i kod Ace, da vam kuciste bude smekersko :) dok radite o/c, dogovoricemo se oko popusta :)

Aca je napisao(la):
Paceru ti se ne javljaj ovde, ovo su rezultati sa TI4200, a ne sa Radeonom 9700. Taj Radeon bi kod mene imao bar 17.000, cuti i stidi se. ctp;
Da je moja baba imala trole bila bi trolejbus!
Pa ko te tera da bacas pare na pogresne stvari, pitaj strucnjake sta da kupis i obrijes Simpsona. :p

Ma evo konacno sam se i ja pridruzio OC kremu :D. KR-RAID, SAMSUNG 3200, birani XP i ABIT 4200 birani primerak, TT cooling kit za graficku, DDR memoriji ne treba :D, e sad se vec lakse dise mada nikako ne mogu preko 14000 :( .

A koliko ti fali??? Ovde se svaki poen racuna:D :D

Pa zar niko da prebaci mojih 15.000 ?

Gedza je napisao(la):
Pa zar niko da prebaci mojih 15.000 ?

Paceru ti se ne javljaj ovde, ovo su rezultati sa TI4200, a ne sa Radeonom 9700. Taj Radeon bi kod mene imao bar 17.000, cuti i stidi se. ctp;

A koliko ti fali??? Ovde se svaki poen racuna:D :D

Ma za sad me je blam da se javim 12,5k, znaci bezite mi za soma i po poena, a graficka mi radi na 315/625(toliko mi coolbits dozvoljava), xp, na ~1.7@170bus-u, sad cu da probam da je navijem na 330/640, pa cu onda da javim rezultate, e da koristite 40.52 stvarno su najbrzi (za sada sam ih probao na 3 OS-a pored jos jedno 10-tak drugih verzija detonatora).

Sa 12,5K nisi izasao ni iz cigana. :D Mala ti je ta brzina procesora, moras da ga poteras na najmanje 1.9Ghz-a i memoriju na 200Mhz-a sinhrono.

Aca je napisao(la):
Pusti Aco ovog amatera,sta on zna sta je OC:D :D .A i za rezultat sa R9700 verujem da bi imao 17000 a ja 17003:D :D

Misko je napisao(la):
Ma za sad me je blam da se javim 12,5k, znaci bezite mi za soma i po poena, a graficka mi radi na 315/625(toliko mi coolbits dozvoljava), xp, na ~1.7@170bus-u, sad cu da probam da je navijem na 330/640, pa cu onda da javim rezultate, e da koristite 40.52 stvarno su najbrzi (za sada sam ih probao na 3 OS-a pored jos jedno 10-tak drugih verzija detonatora).
Ti rece da si se prikljucio OC kremu,ali izgleda samo po HW:D :D .Sta sam ti ja rekao,koliko treba da bi se stigli ti rezultati???

Od sutra otvaram skolu za OC. Cas 10€ pa ko hoce da nauci nek izvoli. ;)

Ovde se ne zna koji je veci ludak od koga, Vi koji me/nas/sebe lozite ili ja koji se primam, ladno sam u zadnjih mesec za hardver otvorio oko ~500 + jos za LCD-a najverovatnije oko 400, sve u svemu skupo takmicenje :D, jos ste me sada izbedacili da nemam sanse na 14K FX :D.

Nazad
Vrh Dno