Šta je novo?

Intel Kaby Lake

Ne verujem da će igde uz račun i garanciju biti manje od ovoga. Bar do izlaska zen-a.

RSD9K za ovaj procesor je vrh cena.

od sutra 7990din u Benchmark shopu ako mi se dobro javlja.

List je online shop , izgleda da nemaju radnju , ako od Altija dobijaju komponente onda će to vrlo brzo i u emmi i winwin.

Joj ne bude li mogao win7 da se normalno pokrene uz ovaj procesor, tačno ću se upucati u glavu... :d

Ipak se ja prevarih za cenu. 8660 [emoji2]

Samo što naziv radnje ne uliva poverenje, BuS computers.....[emoji2]

Poslednja izmena:
Jedan od komentara sa neta:

"This CPU is more popular than Jesus!" :D

Predji na win10 :D

Ma nije mi do toga stvarno, imam dosta programa na win7 koji su provereni narodni i služe me odlično, em u profesiji, em akademski, em u razonodi da se izrazim. Ne bih da rizikujem trenutno... Jedina stvar (pored eventualnog bios update-a) koja me brine pre kupovine jeste instalacija win7-ce... :trust: :d

Ipak se ja prevarih za cenu. 8660

Ma ima da ide to i do 8499. :D

Poslednja izmena:
Kazem ja za 8500 :D ima bus dosta prodavnica i ako se neko seca uvek je imao servere za cs

Poslednja izmena:
Ja cu zbog ovog procesora opušteno i na win10 da predjem.[emoji2]

Stigao i u Gigat.. 8790din

cena od 70e mi je skroz korektna za srbiju, prijatno su me iznenadili.. :) A I dalje mi nije jasno kako pre kod nas nego kod brace madjara..

u bre al si na kraj srca, popi jednu ljutu 0.5.....

Nostalgija za win7-com, šta da radim. :smash: Svestan sam ja da ne gine desetka u budućnosti, ali not jet, not jet. :D

Ja cu zbog ovog procesora opušteno i na win10 da predjem.[emoji2]

Prateći resurse po netu (za sada ne tako pouzdane) izgleda da neće imati potrebe za tim. ,)
http://www.tomshardware.co.uk/answe...e-graphics-630-video-drivers-windows-x64.html
A matične ploče koje podržavaju ovaj procesor (MSI H110m prvenstveno) su izbacile Beta VGA drajvere za Intel Grapic 6xx. Proverio sam i kod ASUS.
Trebalo bi da šljaka. :d Bar se nadam.

cena od 70e mi je skroz korektna za srbiju, prijatno su me iznenadili.. A I dalje mi nije jasno kako pre kod nas nego kod brace madjara..

Srpske veze. :smoke: Cena je stvarno prijatno iznenadjenje, trebalo bi pazariti to. :)
Sada još da se vidi za taj bios update, da vidimo da li će moći to preko prodavaca ili ćemo morati to na svoje ruke...

Poslednja izmena:
Ima povoljnih b250 ploča na našem tržištu. H210 nisam gledao ali moguće je da ima (u slučaju da već nemaš h110).

H210 ne postoji jer nema poentu. Eto u bench shopu 8000 a i36100 16000

Poslednja izmena:
ljudi zanima me narucivanje u bench shopu.. ako narucim danas, kada obicno stize? pitam zbog vikenda..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Svaka cast benchu na ceni, izgleda nije 10-11000 u nasim radnjama kao sto smo neki od nas(ukljucujuci i mene) ocekivali.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Pa i da je akcijska ne bi trebalo biti preko 8500 normalna cena, sto je opet okej.

Posto sam u fazi kupovine novog racunara, phenom II je odradio svoje. Interesuje me sta bih dobio/gubio ako bih uzeo kombinaciju z270 i i5 6600k ili z170 i i5 6600k? Malo mi je previse dati za 7600k, a cekati AMD mi vec dosadilo.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nema razlike u performansama izmedju 6600K i 7600K, idi slobodno na kombinaciju 6600K i Z170 sem ako ti ne treba vise PCI-E linija i Intel Optane podrska na Z270 cipsetu

Poslednja izmena:
Kako li bi radio ovaj novi Pentium G4560 sa nekom ddr3 plocom... Imam ram, pa mi se ne kupuje nov ddr4 po ovim astronomskim cenama...

Uz skylake/kaby lake ddr3l ili ddr4, ddr3 zbog napona od 1.5 i vise mislim da i nije podrzan uopste.

I da moze da radi, ne stavlja se jer bi ostetilo procesor vremenom.

Nazad
Vrh Dno