Šta je novo?

Intel Kaby Lake

Ma da, na igru.Ja se bojim da je zahtevnost u pitanju.Jos kad ode na 100% gtx1060 se spusti na 70%.Sta bi bilo s pentiumom tek?
I bas me briga za WD nego sta nas ceka u perspektivi.

U principu si u pravu. Ipak, WD 2 je kao sama igra, cpu bound, i to jedna od najzahtevnijih.

http://www.purepc.pl/karty_graficzne/test_wydajnosci_watch_dogs_2_pc_pies_ganial_optymalizacje?page=0,13
http://pclab.pl/art72389-25.html

Jednostavno, procevi sa vise fizickih jezgara ( ili HT ), profitiraju sa igrom. U onoj mojoj temi za test HT-a, odradicu i test za WD 2, ocekujem dosta vise perfomanse sa I7 procom. u odnosu na I5 procu.

Poslednja izmena:
Jel stigao ovaj G4560 kod domacih madjara,zna li se cena?

znaci G4560+H110+GTX1070 i teraj :)

Malo poteze gtx 1070 i ovaj proc [emoji14]

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Da li je G4560 ogranicavajuci faktor ako stavi na Z270 u smislu takta ram-a?

Pa ti kupi brzu memoriju, on ce je ograniciti na 2400 i kad uzmes neki K cpu i ona ce da prodise kao i ploca..

Nece li se cpu previse grejati koriscenjem njegove grafike?

Naravno da nece, predvidjeno je da radi tako i taj iGpu je smesan po pitanju potrosnje samim tim i grejanja.

Dal' je izvodljivo klokovanje novog kabylake ht pentiuma na z170 plojkama koje su pustale klokovanje preko bclk-a, i dal' je bar u teoriji izvodljivo

Verovatno Nije, jer mora bios novi da bi podrzao pentiume. A taj novi bios-oc nono.

Poslednja izmena:
Pa sad, ako se nadje neki dobar moder sve je moguce. Mozda je dovoljno "upucati" mikrokod iz BIOS-a za KL u beta BIOS koji je omogucavao bclk oc, pa da to proradi.
A opet, posto kazu ljudi da ne butuje ploca sa KL dok ne update-ujes BIOS, ne lici da je samo mikrokod u pitanju..

koliko bi G4560 bio jaci od x3 425 (ako bi bio) i u cemu je razlika izmedju G4560 I i3 6100?

Razlika za gaming u odnosu na 6100 je u 200mhz kloku, dakle skoro nista.

Bio bi mnogo jaci od x3 425. Mnogo.

Dokle se stiglo sa zenom?Hoce li amd poljuljati intel?

Bilo bi lepo da ga malo udari po usima ali videcemo ...

Vrh Dno