Šta je novo?

intel inf

• Začetnik teme Začetnik teme zeko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zeko

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2005
Poena
675
Doslo je vreme da uradim format harda i svezu instalaciju winXP pa sam se nasao u dilemi:

Da li instalirati intel inf drajvere za mb 845e max (za ovaj chipset najnoviji su Version 6.3.0) ili nedirati i ostaviti windows-ove?

Do sada sam uvek drzao windowsove. Sad sam intalirao itel inf driv rekoh da ga ispitam pre formata. Buni me to sto u properties-u drivera za ove intelove kaze da su neki od 2001., a neki od 2002. godine, dok su oni koji idu sa windowsom 2004. godiste 🙂 Posto i neznam da li su ovi intel chipset inf driveri narocito vazni, zamolio bih nekog da mi preporuci sta da radim :type:

Hvala

Pa ako ti je do sada sve radilo kako treba, ne vidim razlog da ostavis MS drajvere.

Pa ako ti je do sada sve radilo kako treba, ne vidim razlog da ostavis MS drajvere.

Znaci da snimim pri novoj instalaciji winXP INTEL-ove drivere? P.S. Cisto da se razumemo-do sada sam drzao MS drivere, a intelove sam samo probao-jedina razlika je sto mi sad u system info 3DMark03 pokazuje tacno agp aperature size 128mb, dok je pre pokazivao 118mb; i cini mi se da mi heroji V malo sporije rade-mozda i tripujem 😉

Ako ti ne prikazuje aperture kako treba i mislis da se baguje komp, stavi INTEL. Btw, nemoj da se brines sto su stari INTEL drajveri - imaj u vidu da je chipset omatoreo...

Nazad
Vrh Dno