Na prodaju polovan racunar sledece konfiguracije:
Cena: 1700 EUR
Z590 Aorus xtreme - najbolja ploca za z590 chipset. Prvi sam vlasnik maticne ploce. Nema sta mnogo da se kaze za istu, prosto je sve na ploci odradjeno maksimalno dobro i kvalitetno i ista se trenutno može kupiti za 800e. Ima wifi antenicu koja dolazi uz plocu.
Intel i7 10700kf - odlican procesor koji moze da gura nazahtevnije naslove bez problema, 5.0 lagano.
GPU - Asus Tuf 3060 TI.
Vodeno hladjenje aorus x240 sa LED ekranom, kupljeno pre mesec dana. Hladi procesor koji u radi ne prebacuje 70c.
RAM Memorija - Corsair Dominator Platinum 2x8 gb na 3200mzh.
Napajanje Seasonic focus + gold - 850w.
Kuciste Thermaltake view 51 sa ukupno 11 ventilatora.
6x120mm TT Pure ARGB.
Partriot scorch M2 240gb 100% health.
Crucial P2 2TB PCIe M.2 2280SS SSD - 0% healt, koriscen u drugom racunaru za chia ali radi sve normalno, njega ne racunam u cenu.
24pin custom u boji, takodje uz kuciste dolazi i 2x8pin za gpu u istoj boji kao i 24pin.
Racunar sam sklapao licno za sebe i tako ga i odrzavao.
Moguce slanje jer imam kutiju od kucista sa svim stiroporima kako je i kupljeno mada preporucujem licno preuzimanje i proveru.
Komponente ne poseduju pisanu garanciju jer je sve uzimano u inostranstvu.
Komponente se ne prodaju odvojeno.
NAAPOMENA: na fotografiji nije grafička kartica koja se prodaje. Guglajte RTX 3060 ti TUF po potrebi.
Moguća zamena za Ps5 uz vašu doplatu.
Moguce placanje u crypto bez provizije!
Kontaktirajte me za vise informacija.
Cena: 1700 EUR
Z590 Aorus xtreme - najbolja ploca za z590 chipset. Prvi sam vlasnik maticne ploce. Nema sta mnogo da se kaze za istu, prosto je sve na ploci odradjeno maksimalno dobro i kvalitetno i ista se trenutno može kupiti za 800e. Ima wifi antenicu koja dolazi uz plocu.
Intel i7 10700kf - odlican procesor koji moze da gura nazahtevnije naslove bez problema, 5.0 lagano.
GPU - Asus Tuf 3060 TI.
Vodeno hladjenje aorus x240 sa LED ekranom, kupljeno pre mesec dana. Hladi procesor koji u radi ne prebacuje 70c.
RAM Memorija - Corsair Dominator Platinum 2x8 gb na 3200mzh.
Napajanje Seasonic focus + gold - 850w.
Kuciste Thermaltake view 51 sa ukupno 11 ventilatora.
6x120mm TT Pure ARGB.
Partriot scorch M2 240gb 100% health.
Crucial P2 2TB PCIe M.2 2280SS SSD - 0% healt, koriscen u drugom racunaru za chia ali radi sve normalno, njega ne racunam u cenu.
24pin custom u boji, takodje uz kuciste dolazi i 2x8pin za gpu u istoj boji kao i 24pin.
Racunar sam sklapao licno za sebe i tako ga i odrzavao.
Moguce slanje jer imam kutiju od kucista sa svim stiroporima kako je i kupljeno mada preporucujem licno preuzimanje i proveru.
Komponente ne poseduju pisanu garanciju jer je sve uzimano u inostranstvu.
Komponente se ne prodaju odvojeno.
NAAPOMENA: na fotografiji nije grafička kartica koja se prodaje. Guglajte RTX 3060 ti TUF po potrebi.
Moguća zamena za Ps5 uz vašu doplatu.
Moguce placanje u crypto bez provizije!
Kontaktirajte me za vise informacija.