FIREBIRD
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.09.2008
- Poena
- 350
Desava se da komp zaglavi prilikom prvog butovanja, tj pocne da ucitava windows i ukoci se. Kada ga rucno restartujem normalno podigne windows. :S:
Zapazio sam da tada nema struje na USB-u ne rade mis i tastatura tj. ne svetli ni jedna lampica.
Problem se javlja kada je komp iskljucen iz struje, nebitno da li je bez struje 1h ili 15h.
Probao sam sa podizanjem voltaza ali nista ne daje razultate, jedino pomaze kada sve vratim na AUTO podesavanja tada radi normalno.
Kada je komp ukljucen na mrezu normalno se bootuje i radi, ali nocu iskljucujem napajanje jer svetli ona rog reklama pa me nervira.
Intel E8500
Asus MAXIMUS II FORMULA
2 x 2gb Transcend aXeRam 1066
Palit REVOLUTION 700 Deluxe 4870 x 2
WB BLACK 640gb x 2 + Sasmung 1.5TB
Corsair HX1000
Zapazio sam da tada nema struje na USB-u ne rade mis i tastatura tj. ne svetli ni jedna lampica.
Problem se javlja kada je komp iskljucen iz struje, nebitno da li je bez struje 1h ili 15h.
Probao sam sa podizanjem voltaza ali nista ne daje razultate, jedino pomaze kada sve vratim na AUTO podesavanja tada radi normalno.
Kada je komp ukljucen na mrezu normalno se bootuje i radi, ali nocu iskljucujem napajanje jer svetli ona rog reklama pa me nervira.
Intel E8500
Asus MAXIMUS II FORMULA
2 x 2gb Transcend aXeRam 1066
Palit REVOLUTION 700 Deluxe 4870 x 2
WB BLACK 640gb x 2 + Sasmung 1.5TB
Corsair HX1000
Poslednja izmena: