Šta je novo?

Intel Core 2 Duo E6600 5304.39 MHz

Opako su kloknuli :D

Josh malo pa pada 10 sec.

U covece... a do prije pola godine smo se mucili da spustimo score ispod 30 s u super pi :D ebem ti gdje ova tehnologija vodi :D

Ja mislio rez. nekoga sa bencha :d lol

i ja mislio neko sa bencha, a ovi sa xs-a su stigli do 9.00 ...
mogu da zamislim rezove sa kentsfieldom...

Pa ljudi samo cu vam reci ln hladjenje sve do jaja izmodovano,vrhunski hw, space ja i monti u sesiji, ja mislim i znam da cemo imati svetski rezultat na svim poljiima.

Pa ljudi samo cu vam reci ln hladjenje sve do jaja izmodovano,vrhunski hw, space ja i monti u sesiji, ja mislim i znam da cemo imati svetski rezultat na svim poljuima.

Jel to nesto u razmatranju da se odradi u skorije vreme? Nije mi se Marko hvalio.

Pa ljudi samo cu vam reci ln hladjenje sve do jaja izmodovano,vrhunski hw, space ja i monti u sesiji, ja mislim i znam da cemo imati svetski rezultat na svim poljuima.

Iako znam da imate dosta znanja oko ocovanja i odlicne komponente + ln2 ladjenje, da li znate koliko morate da istvikujete win da bi probili 9s ne znam na koja sva polja misliste ali Spi 1M oboriti treba biti extra upucen u tajne tvikovanja win-a koje azijati ne zele da podele, znaju se neke ali ne i sve. Ja cu da nabrojim 4-5 jacih koje ja znam (da li 2003 ili xp zavisno koji Spi se radi, koja verzija spi programa, priority=realtime, gasenje resursa, svhostova, explorer-a, i slicne lake tvikove ne racunam), 3d Markove je jos teze treba na maximalno istvikovan sistem dodati maximalno istvikovane 2 graficke a obe da su ladjene ln2kom plus tvikovanje drivera istih:

1.maxmem = od 100-600 kolika vrednost za isti ne zna se, al zna se da ga svi rade
2.pseminimizacija
3.copy waza
4.pominje se da prave virtuelnu particiju u ram memoriji, niko nista nece da kaze na ovu temu, na ovo mislim van maxmem-a

da ne govorim da sam gledao klip gde Shamino koji nije prvi u Spiju bira primerak 6800 od 12 komada, inace bira ih pod mousepotom...isto tako se biraju memorije i graficke itd... Coolaler dobija 10 procesora iz sredine wafera pa ih bira dodatno :)

Poslednja izmena:
ustvari mozda sam lose skapirao svetski rez znaci tu negde ne prvi al tu negde u prvih 10-20.

Iako znam da imate dosta znanja oko ocovanja i odlicne komponente + ln2 ladjenje, da li znate koliko morate da istvikujete win da bi probili 9s ne znam na koja sva polja misliste ali Spi 1M oboriti treba biti extra upucen u tajne tvikovanja win-a koje azijati ne zele da podele, znaju se neke ali ne i sve. Ja cu da nabrojim 4-5 jacih koje ja znam (da li 2003 ili xp zavisno koji Spi se radi, koja verzija spi programa, priority=realtime, gasenje resursa, svhostova, explorer-a, i slicne lake tvikove ne racunam), 3d Markove je jos teze treba na maximalno istvikovan sistem dodati maximalno istvikovane 2 graficke a obe da su ladjene ln2kom plus tvikovanje drivera istih:

1.maxmem = od 100-600 kolika vrednost za isti ne zna se, al zna se da ga svi rade
2.pseminimizacija
3.copy waza
4.pominje se da prave virtuelnu particiju u ram memoriji, niko nista nece da kaze na ovu temu, na ovo mislim van maxmem-a

da ne govorim da sam gledao klip gde Shamino koji nije prvi u Spiju bira primerak 6800 od 12 komada, inace bira ih pod mousepotom...

Misko promenio si proc. Zar taj 3500+ nece preko 3000mhz ili ga tako drzis za 24/7.
Onaj predhodni se bruka o/c.:wave:

Ma znam ja da cete ih vi saraniti' sto se tice cistog occ znanja, nego mnogo skup sport bate. Marko je ipak ono decko student koji drajva juga, a ovi sa extrema su surovi truli zapad :bottle:. Nemoj samo da mi se previse iscrpite novcano, toga se ja bojim, da ne potrosite sto nas narod kaze kaze i crkveno i mrtveno ;)..

Poslednja izmena:
Mogu oni da imaju pare,mogu da biraju primerke mogu da rade sta oce ali nemaju oni moda :)
I da bice uskoro za par nedelja mozda mesec dana a planiramo paletu testova.

kad se prica o sveckim overklokovima neznam dali se videli ali vec odavno je onaj lik extrima sisao ispod desetke sa x6800 inace japana pa je on taj procesor imao pre dva meseca od prilike i evo sta je uradio

Prilozi

• 5266.gif
    5266.gif
    206.9 KB · Pregleda: 97
Mogu oni da imaju pare,mogu da biraju primerke mogu da rade sta oce ali nemaju oni moda :)

ma to sam i ja mislio za muda, al npr. kaz-san vozi C2D na 2.05V, Hipro vozi DDR2 na 3.5V itd daleko od toga da nemaju mooda :) u svakom slucaju ja navijam za domace klokere svaka cast momci za ln2 poduhvat ako nesto znaci ja sam uz vas, nista lepse nego kad bi neki WR bio u Srbiji :smoke:

kad se prica o sveckim overklokovima neznam dali se videli ali vec odavno je onaj lik extrima sisao ispod desetke sa x6800 inace japana pa je on taj procesor imao pre dva meseca od prilike i evo sta je uradio

Koja desetka pa pala je 9ka :)

Znam da nista ne znaci :D ali imate moju punu podrsku ;). Samo napred :smash: .

sad sam bio na extrimu ivdeo da je pal i osmica ali kod intel a kod amda je joj 20-tka ali polako pasce i to:)
isao sa na onaj link iz potpisa onog lika isto isto iz japana i tamo sam nasao da su ovaj mo klokavali na 3.2Ghz nije mi jasono kako ja nemogu da ga nategnem na 2.7Ghz
@Misko
a sta je taj Coolaler da moze da bira ta tolika cudovista?

provalite i ovo kad vec pricamo o japancima
vesti sa extrima:
Coolaler Begins Intel Quad Core "Kentsfield" Testing
opsirnije na sajtu

evo linka:
http://www.ripping.org/benchmarks.php?act=scores&superpi=1M
za spomen paloj osmici

i kad vidimo sta oviljudi sve mogu sebi da priljuste za sve nas jedna pesma
"Obrisi suze draga moja"(nezam da li ova pesma postoji ali recimo da postoji)

Ne razumes kad kazes pala osmica onda se misli na rezultat 7.xxx, to jos relativno dugo nece oboriti (6meseci sasvim sigurno), ovo sto si ti linkovao je pala 9ka, jer je rezultat ispod 9s, nadam se da je sad jasnije.

Nazad
Vrh Dno