Iako znam da imate dosta znanja oko ocovanja i odlicne komponente + ln2 ladjenje, da li znate koliko morate da istvikujete win da bi probili 9s ne znam na koja sva polja misliste ali Spi 1M oboriti treba biti extra upucen u tajne tvikovanja win-a koje azijati ne zele da podele, znaju se neke ali ne i sve. Ja cu da nabrojim 4-5 jacih koje ja znam (da li 2003 ili xp zavisno koji Spi se radi, koja verzija spi programa, priority=realtime, gasenje resursa, svhostova, explorer-a, i slicne lake tvikove ne racunam), 3d Markove je jos teze treba na maximalno istvikovan sistem dodati maximalno istvikovane 2 graficke a obe da su ladjene ln2kom plus tvikovanje drivera istih:
1.maxmem = od 100-600 kolika vrednost za isti ne zna se, al zna se da ga svi rade
2.pseminimizacija
3.copy waza
4.pominje se da prave virtuelnu particiju u ram memoriji, niko nista nece da kaze na ovu temu, na ovo mislim van maxmem-a
da ne govorim da sam gledao klip gde Shamino koji nije prvi u Spiju bira primerak 6800 od 12 komada, inace bira ih pod mousepotom...