Šta je novo?

Intel C2D E8700 coming!!!

psyman

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2007
Poena
319
untitled.jpg

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=384791

Sjajna stvar za ljude koji drze procesor na default-u i plase se oc-a :D

bice 7GHz :d

bice cena koliko je sada e8600, a e8600 pojeftinjuje

Kada su pustili Xeon X5270 pre skoro pola godine, zasto ne bi sada i C2D E8700?
:wave:

Poslednja izmena:

Pa povukli da AMD moze da proda josh koji proc :d

Vish da PhenomII "srushio" cenu za vishe od 15% za manje od 10 dana, mora da im je prodaja ishla fenomenalno :smoke:

Secam se dilerskog cenovnika Phenom 940 - Jedan grad 6kom i drugi grad 4 kom i tako je stajalo danima, ja mislim da je to jedina komponenta koju nisu prodali :D

ON

3.5 ghz default, to je vec neshto :)

Ima da bude 4.5 na dobrom vazduhu, opušteno.

Moze da se sanja. :p

Moze jedno 4.7-4.8 Ghz na dobrom vodenom...;)

Kad se vec zamlacuju sa Dual Core-om,sto ne naprave neki Quad 45 nm na 3.5 Ghz Default sa jedno 9.5 Multiplier...Uh kako bi to slatka spravica bila..Tako bi je sa zadovoljstvom bocnuo u moju plocicu i OC-nuo na jedno 4.7 - 4.8 Ghz za svaki dan!Ih ,gde bi mi bio kraj;):D:D:D:banana:

Poslednja izmena:
Hmm, multiplier za e8700 će biti 10.5, zaista obećava dobar OC, definitivno stabilnih 4.5-4.6Ghz 24/7 na vazduhu...

Poslednja izmena:
3.5 GHz Core 2 Duo found priced at 260 Euro

Still not officially announced, the recently-revealed Core 2 Duo E8700 has actually popped up in one European (more specifically Belgian) store. Clocked at 3.5 GHz, the dual-core LGA775 processor is priced at 259,90 Euro, some 25 Euro higher than the 3.33 GHz E8600. The E8700 is listed as 'out of stock' but that's to be expected as Intel will likely want to start shipping it closer to the debut of AMD's first AM3 quad-, tri- and dual-core processors.

http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=24230&catid=2

Kada su pustili Xeon X5270 pre skoro pola godine, zasto ne bi sada i C2D E8700?

u pa onaj xeon X5272 izuva ali izgleda da ga nisu pustili u prodaju a bogami ni ES posto bi sigurno bilo rezova sa njim ako ne sa njim onda sa 5270 sigurno tu mi neshto neshtima :trust:

3.5 GHz Core 2 Duo found priced at 260 Euro

Still not officially announced, the recently-revealed Core 2 Duo E8700 has actually popped up in one European (more specifically Belgian) store. Clocked at 3.5 GHz, the dual-core LGA775 processor is priced at 259,90 Euro, some 25 Euro higher than the 3.33 GHz E8600. The E8700 is listed as 'out of stock' but that's to be expected as Intel will likely want to start shipping it closer to the debut of AMD's first AM3 quad-, tri- and dual-core processors.

http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=24230&catid=2

Ja mislim da niko nije lud da da 260 eura za ovo pored samog I7 i P2.Ovo asmo moze da bude interesantno za eventualno dostizanje 7Ghz, i nista drugo.

Overpriced bash.

Realna cena bi bila nekih 190e...

Ma bice, oni uvek inicijalno postave nerazumnu cenu, valjda da se neko upeca
:p

POZ

Besmislen po ovoj ceni, inace 3.5 ghz za svaki dan, samo bocnesh i ne mislish o boljim hladjenjima, klokovima, da li ce memara da izgura... ;)

Ja jedva cekam da dodju oni koji ce da rade na 4ghz na "defaultu" , pa ih naterash na 5 i uzivash ;)

Mogli su barem da ga otkljucaju za te novce, ali ajd... I dalje ne vidim zasto bi ga iko kupio po ovoj ceni, pa za slicne pare ima odlicne intel quad procesore, a amd je jos jeftiniji (a za 3.5Ghz na 940BE je potrebno samo jednu stavku u biosu promeniti sa 15 na 17.5).
Ali svaka roba nadje svog kupca.

pa dobro, nije bas jeftin ali ipak radi na nepunom gigahercu vise od i920, plus kada se uzme cena cele platforme u obzir...

Besmislen po ovoj ceni, inace 3.5 ghz za svaki dan, samo bocnesh i ne mislish o boljim hladjenjima, klokovima, da li ce memara da izgura... ;)

Ja jedva cekam da dodju oni koji ce da rade na 4ghz na "defaultu" , pa ih naterash na 5 i uzivash ;)

Mogli su barem da ga otkljucaju za te novce, ali ajd... I dalje ne vidim zasto bi ga iko kupio po ovoj ceni, pa za slicne pare ima odlicne intel quad procesore, a amd je jos jeftiniji (a za 3.5Ghz na 940BE je potrebno samo jednu stavku u biosu promeniti sa 15 na 17.5).
Ali svaka roba nadje svog kupca.

Ma besmislen po bilo kojoj ceni kad je i920 265 EUR.

pa dobro, nije bas jeftin ali ipak radi na nepunom gigahercu vise od i920, plus kada se uzme cena cele platforme u obzir...

U kratkim crtama :)
Bice zanimljiv hardcore overklokerima (chitaj:SPi manijacima ponjavishe) i onima koji se do te mere boje overclocka, a zele 3,5 GHz :). Apsurdna grupa kupaca u stratu :D
U svakom sluchaju *zanimljiv procesor

* U svim oblicima i znachenju ove rechi

Nazad
Vrh Dno