Šta je novo?

Intel burnin fail

SeRPeNT

Slavan
Učlanjen(a)
17.10.2005
Poena
320
Kada pustim intel burnin da radi istog trena izbaci da CPU nije stabilan, ali kada pustim ortos (Torture Test ran 3 hours, 59 minutes 17 seconds - 0 errors, 0 warnings.
Execution halted. MAX Temp 56C) normalno prodje sve, da li je moguce da me sam program zeza (radi pod vistom 32bit)?

Moguce je da te zeza program. Skini najnoviju verziju, za Vistu naravno (ako postoji kao posebna opcija). Imao sam slican slucaj i preinstalacija na novu verziju je resila problem

A mogo bi recimo da probas malo da podignes voltazu koju si dao procesoru pa da vidis sta ce se tada desiti, u svakom slucaju koristi zadnju verziju testa koji si pomenuo.

Linx prodje normalno, znaco svi ostali bench programi prolaze samo on failujue istog trena kada ga pustim u rad, btw max temp pod linxom je bila 58c.
Mislim da ga nesto vista zeza a pravo da vam kazem vise me i bash briga, s' obzirom da komp radi normalno.

Evo nije me mrzelo danas sam instalirao i virtualni XP i pustio pod njim da radi, radi normalno (cak sam mu stavio da koristi svu slobodnu memoriju), znaci def nije do kompa (dok je radio pod VM proveravao sam zauzetost CPU i naravno koristi 100%).

Kod mene je bio nedovoljan napon (iako se nigde u praksi to nije primecivalo, cak ni na renderima).
Cim sa podigao napon za jednu "oktavu", prosao je i IntelBurnTest.

POZ

Nazad
Vrh Dno