Šta je novo?

Intel BAD AXE S775 I975X

• Začetnik teme Začetnik teme Space
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Trebalo bi da ima, ali rev. 302 u Microsystems-u, mene je kostala 233 Evra kad sam je ja kupovao, mozes je modovati za Conroe sa cime si verujem (znam) upoznat 🙂

yotavg je napisao(la):
Trebalo bi da ima, ali rev. 302 u Microsystems-u, mene je kostala 233 Evra kad sam je ja kupovao, mozes je modovati za Conroe sa cime si verujem (znam) upoznat 🙂
Ma pojavom conrea,javice se niz modova za 975X kompatabilne ploce,ja bih uzeo punokrvnu verziju to nisam naglasio,znaci 304!

Sumnjam da ce nasi skoro ista nabavljati 🙁 znas kakvi su, a ipak i ulaganje je, Sneaky sa XS-a je obustavio grupnu kupovinu, na XS-u je takodje prijavljeno da su se pojavile u Nemackoj, sad ne mogu da ih otvorim, probaj ti kasnije, pa vidi.

po cemu je ta ploca toliko specijalna?
pogledao sam malo po netu i naleteo na cifre do skoro 2000e tacnije 1960e
mislim sta?😡 :wall:

Poslednja izmena:
hvala
na to nisam obratio paznju 😛
zanele me brojke pa pritisak otisao u q....:d

Poslednja izmena:
nikao da otvorim XS,da li neko zna koja sem ove intelove i one MSI ploce jos podrzava conroe,da li se jos nesto zna kada je Asus ili GA u pitanju?

A jel to Intel promenio politiku, pa sada njihove ploce imaju i O/C opcije? Mislim, ako nemaju, kao i ranije, koji je smisao uzimanja takve ploče i Conroe-a?

delimir je napisao(la):
A jel to Intel promenio politiku, pa sada njihove ploce imaju i O/C opcije? Mislim, ako nemaju, kao i ranije, koji je smisao uzimanja takve ploče i Conroe-a?
Nemam pojma koliko si pratio sve ovo,ali ova ploca se overclockuje kao luda,sa njom se doguralo do 4.5Ghz za conroe!

Spacemaster je napisao(la):
Nemam pojma koliko si pratio sve ovo,ali ova ploca se overclockuje kao luda,sa njom se doguralo do 4.5Ghz za conroe!

Pa, nisam pratio - zato i pitam 🙂

delimir je napisao(la):

Conroe ready, klokuju se, a ima i EFI. 😀

220€ u dinarskoj protivvrednosti, MP cena.
Revizija 304. Bulk, ofkors.

aj baci i meni pm sa infom gde ima da se nadje.
Pozz

Da ne saljem svima PM:
Uvoznik je ASBIS, a mozete je kupiti kod bilo koga ko distribuira njihovu robu (po BG-u...). Van BG-a ima ih malo. Izmedju ostalih i ja. Tj. firma u kojoj radim. Isporuke shirom Srbije.
Kolicine su vrlo ogranicene. Cena je zapravo ispod 220€ 😀

Poslednja izmena:
yotavg je napisao(la):
Hvala, a zasto je onda nemate na lager listi :trust:

To pitaj coveka koji stavlja cenike na web 😀
Bila. MATI01.

na tigerdirectu vidim da ima xbx za 199$ +9$ shipping...ima neko iskustva sa online kupovinom sa njemu slicnih sajtova?...neka carina ili nesto slicno sigurno pada kod nas ali koliko je to?...jer ova cena preracunata u evre je 162!

ReaKtoR_ je napisao(la):
na tigerdirectu vidim da ima xbx za 199$ +9$ shipping...ima neko iskustva sa online kupovinom sa njemu slicnih sajtova?...neka carina ili nesto slicno sigurno pada kod nas ali koliko je to?...jer ova cena preracunata u evre je 162!

9$ shiping dokle? Do nas sigurno nije 😛
Pogledaj po forumu, imas dovoljno threadova za on-line kupovinu preko. I dovoljno problema 😀

Nazad
Vrh Dno