Ma pojavom conrea,javice se niz modova za 975X kompatabilne ploce,ja bih uzeo punokrvnu verziju to nisam naglasio,znaci 304!yotavg je napisao(la):Trebalo bi da ima, ali rev. 302 u Microsystems-u, mene je kostala 233 Evra kad sam je ja kupovao, mozes je modovati za Conroe sa cime si verujem (znam) upoznat 🙂
Nemam pojma koliko si pratio sve ovo,ali ova ploca se overclockuje kao luda,sa njom se doguralo do 4.5Ghz za conroe!delimir je napisao(la):A jel to Intel promenio politiku, pa sada njihove ploce imaju i O/C opcije? Mislim, ako nemaju, kao i ranije, koji je smisao uzimanja takve ploče i Conroe-a?
Spacemaster je napisao(la):Nemam pojma koliko si pratio sve ovo,ali ova ploca se overclockuje kao luda,sa njom se doguralo do 4.5Ghz za conroe!
delimir je napisao(la):A jel to Intel promenio politiku, pa sada njihove ploce imaju i O/C opcije? Mislim, ako nemaju, kao i ranije, koji je smisao uzimanja takve ploče i Conroe-a?
yotavg je napisao(la):Hvala, a zasto je onda nemate na lager listi :trust:
ReaKtoR_ je napisao(la):na tigerdirectu vidim da ima xbx za 199$ +9$ shipping...ima neko iskustva sa online kupovinom sa njemu slicnih sajtova?...neka carina ili nesto slicno sigurno pada kod nas ali koliko je to?...jer ova cena preracunata u evre je 162!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari