Takvi kanali grabe svaku sitnicu da prave "content", samo dan posle hardware canucks videa sa istom temom i i5 9600k, hardware unboxed takodje pravi slican video ali sa r5 2600 eto da nije cista kopija, onda naravno ostali youtube kanali takodje po istom zato sto nemaju drugog materijala.Da, zvanicno Resizable Bar nije podrzan na seriji 2000, mada nakon update-a BIOS-a pise da je ON i da radi, ali pitanje je kako to tada zaista radi. U svakom slucaju nije mi jasno zasto je koristio R5 2600 umesto najpopularinjeg R5 3600 procesora.
Ko će drugi no HUB, lol...Takvi kanali grabe svaku sitnicu da prave "content", samo dan posle hardware canucks videa sa istom temom i i5 9600k, hardware unboxed takodje pravi slican video ali sa r5 2600 eto da nije cista kopija, onda naravno ostali youtube kanali takodje po istom zato sto nemaju drugog materijala.
Ček, zar nisu ono do juče bili anti AMD? 😂Ko će drugi no HUB, lol...
Karta je tek izašla, tek treba da se peglaju drajveri i Arc je dobijao poprilično kroz to peglanje u prvoj generaciji.
Svi to znaju kao što znaju i da je Re-BAR neophodan, znaju i ovi mufljuzi al' se prave blesavi i nastavljaju da farmuju anti-Intel/NV voz...
Nek nam poživi Arc, samo da idioti iz Intela ne ugase projekat jer nije bacio NVidiju na kolena posle samo 2 generacije kartica...
Mislim da trebaš bar da pogledaš test. I ja bih voleo da Intel uspe, još se sećam i740 kartica koje su terale Need for speed 3 bolje od Voodoo Banshee po nekoj smešnoj ceni u odnosu na ostale. Treba nam konkurencije ali ljudi moraju da budu svesni šta je kompromis, posebno što u EU ove karte idu za 420 do 470 €. Za te pare ima još opcija.Ko će drugi no HUB, lol...
Karta je tek izašla, tek treba da se peglaju drajveri i Arc je dobijao poprilično kroz to peglanje u prvoj generaciji.
Svi to znaju kao što znaju i da je Re-BAR neophodan, znaju i ovi mufljuzi al' se prave blesavi i nastavljaju da farmuju anti-Intel/NV voz...
Nek nam poživi Arc, samo da idioti iz Intela ne ugase projekat jer nije bacio NVidiju na kolena posle samo 2 generacije kartica...
...Nek nam poživi Arc, samo da idioti iz Intela ne ugase projekat jer nije bacio NVidiju na kolena posle samo 2 generacije kartica...
Cena je oko 330e, ne siri paniku....posebno što u EU ove karte idu za 420 do 470 €. Za te pare ima još opcija.
Kad sam domaceg tjubera pitao da proba A770 bez ReBAR dobih odgovor da intel kaze da je obavezan. Super, obavezan je, ali ja ga na Z97 ploci nisam imao a interesuje me kako radi bez istog, daj bar probaj i okaci rezultat. Bice interesantno jos nekome sem meni, doci ce ti i stranci na video jer ne mogu da nadju na drugom mestu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari