hektor2
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.07.2006
- Poena
- 450
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5600G / LCPower212
- Matična ploča
- MSI B450 Gaming plus
- RAM
- 48GB
- GPU
- Intel Arc A770 16GB
- Storage
- 500GB nvme
- Zvuk
- Ima
- PSU
- LcPower 600W
- Kućište
- MS V700
- Monitor
- Tesla 27"
Kartica stara par meseci, kupljena nova kod "madjara", povremeni lagani gejming, povremeno lagani video edit. Uzeo sam ovu egzotiku zbog velike kolicine rama (potrebnog za video edit)
Juce upalim komp, pojavi se boot sekvenca i taman da udje u windows, crn ekran.
Nekako iz safe mode izbrisem drajvere, restart. Lepo udje u win bez drajvera. Cim krenem instalaciju drajvera, crn ekran. Windows radi u pozadini, al je ekran crn.
Reinstaliram windows, stavim i 10 i 11, ali po instalaciji drajvera za gpu, samo crn ekran (bez drajvera radi, ima slike)
Probao i na drugom kompjuteru, sve isto.
Gotovo sam 99,9% siguran da je otisla u 3 lepe, al reko aj da vidim da li ima nesto da se uradi pre nego sto krenem u proceduru garancije.
Mada u principu nekako mu deluje da je to to. Mrtvo.
Juce upalim komp, pojavi se boot sekvenca i taman da udje u windows, crn ekran.
Nekako iz safe mode izbrisem drajvere, restart. Lepo udje u win bez drajvera. Cim krenem instalaciju drajvera, crn ekran. Windows radi u pozadini, al je ekran crn.
Reinstaliram windows, stavim i 10 i 11, ali po instalaciji drajvera za gpu, samo crn ekran (bez drajvera radi, ima slike)
Probao i na drugom kompjuteru, sve isto.
Gotovo sam 99,9% siguran da je otisla u 3 lepe, al reko aj da vidim da li ima nesto da se uradi pre nego sto krenem u proceduru garancije.
Mada u principu nekako mu deluje da je to to. Mrtvo.