Standardni beše L1 ili L2?kibob je napisao(la):Da li postoji neki string ili init za utisavanje samog biranja broja na pulsnoj centrali.
kibob je napisao(la):Da li postoji neki string ili init za utisavanje samog biranja broja na pulsnoj centrali. Znaci pre nego sto se dobije veza sa provajderom.
Ako imas modem sa prikljuckom za telefon onda samo prikljuci telefon preko modema i kad god modem uspostavi vezu telefon je "mrtav". Ako imas vise telefona u kuci ovo ce najverovatnije uticati samo na onaj koji je povezan preko modema.kUdtiHaEX je napisao(la):Da li postoji nacin da utisam modem posle uspostavljanja veze. Znaci, uspostavim vezu ali kada dignem slusalicu od telefona cuje se cuveno zavijanje - postoji li nacin da to nestane?
kdejan je napisao(la):Ako imas modem sa prikljuckom za telefon onda samo prikljuci telefon preko modema i kad god modem uspostavi vezu telefon je "mrtav". Ako imas vise telefona u kuci ovo ce najverovatnije uticati samo na onaj koji je povezan preko modema.
Bio je thread o ovome, a sada vidim da ga je kutija upravo i startovao. U svakom slucaju neki modemi nece da prekinu protok do telefona kada uspostave vezu. Mozda je u pitanju neki kvar na nekom releju ili sta vec, a verovatnije je da su u pitanju neki jevtini modemi kod kojih je sve sto nije potrebno za konektovanje izbaceno iz proizvodnje kako bi bili jos jevtinijichivitli je napisao(la):Nije tacno. Meni je telefon prikljucen preko modema i cuje se 'protok'.
Stvarno kutijo, sta ce ti to?
To je problem sa tvojim modemom (najverovatnije do drajvera) :eyebrows:chivitli je napisao(la):Nije tacno. Meni je telefon prikljucen preko modema i cuje se 'protok'.
Stvarno kutijo, sta ce ti to?
kdejan je napisao(la):Bio je thread o ovome, a sada vidim da ga je kutija upravo i startovao. U svakom slucaju neki modemi nece da prekinu protok do telefona kada uspostave vezu. Mozda je u pitanju neki kvar na nekom releju ili sta vec, a verovatnije je da su u pitanju neki jevtini modemi kod kojih je sve sto nije potrebno za konektovanje izbaceno iz proizvodnje kako bi bili jos jevtinijiU svakom slucaju kod mene radi (Thuderlink (Davicom) 33.600 ISA) kao i kod svih ortaka kod kojih sam to probao...
Crni je napisao(la):To je problem sa tvojim modemom (najverovatnije do drajvera) :eyebrows:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari