Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
intel 82536 ili ti 536ep je najvece ****** od modema koje je ikad ugledalo svetlost dana...znaci prilikom udara groma negde u okolini, pocrkali su samo doticni modemi u mom delu naselja..radio sam bezbroj zamena na conexant, i svi su zadovoljni...inace inteli postizu male brzine prenosa, znaju da dave racunar, da onemogucavaju sutdown...ma njesra....iznervirao sam se sad...
Izvini drugar, meni taj modem radi vec godinu i nesto, bez ikakvih problema. Prodao sam ih na tone, i bila je samo jedna reklamacija. Rade sasvim korektno.
Da bi radio ovako, uradio sam sledece. umesto driver za XP stavio driver za NT (Xp i NT imaju slican ako ne isti core). SA Xp driver-om dobijao sam te brzine ali redje, bilo je uglavnom 31,2 33 i 45,2 i bilo nekih problema sa povezivanjem pa sam probao sve date driver-e (tj za Xp,Me,NT) i za NT su radili ODLICNO. Tako, kad je drugar kupio isti ali iz druge firme (retail package bas Intel-ov - moji je bio bulk), instalirao sam mu modem, i sa driverima za Xp je imao slican problem. Odmah nakon toga stavio sam NT driver-e i milina.