Šta je novo?

intel 82536 modem HITNO POTREBNA POMOC!!!

Nadji drajvere za XP.

intel 82536 ili ti 536ep je najvece ****** od modema koje je ikad ugledalo svetlost dana...znaci prilikom udara groma negde u okolini, pocrkali su samo doticni modemi u mom delu naselja..radio sam bezbroj zamena na conexant, i svi su zadovoljni...inace inteli postizu male brzine prenosa, znaju da dave racunar, da onemogucavaju sutdown...ma njesra....iznervirao sam se sad...

Izvini drugar, meni taj modem radi vec godinu i nesto, bez ikakvih problema. Prodao sam ih na tone, i bila je samo jedna reklamacija. Rade sasvim korektno.

I kod mene godinu i po dana radi jako dobro + imam staru centralu i dvojnika a brzina mi je 45,2Kb/s.

Poslednja izmena:
A el bas intel ?? Tj. hocu reci koji je proizvodjac ???

Da bi radio ovako, uradio sam sledece. umesto driver za XP stavio driver za NT (Xp i NT imaju slican ako ne isti core). SA Xp driver-om dobijao sam te brzine ali redje, bilo je uglavnom 31,2 33 i 45,2 i bilo nekih problema sa povezivanjem pa sam probao sve date driver-e (tj za Xp,Me,NT) i za NT su radili ODLICNO. Tako, kad je drugar kupio isti ali iz druge firme (retail package bas Intel-ov - moji je bio bulk), instalirao sam mu modem, i sa driverima za Xp je imao slican problem. Odmah nakon toga stavio sam NT driver-e i milina.

Ima drajvera na intelovom sajtu. Evo ti link:
http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Product_Filter.aspx?ProductID=977&lang=eng
A evo ti i link do fajla za WinXP (772KB):
ftp://aiedownload.intel.com/df-support/6901/eng/intel-536ep-47780-winxp2k.exe
Kao sto se da zakljuciti, isti su drajveri i za WinXP i za Win2000.
Ja imam Mercury modem sa intel 537EP cipsetom, ali na njemu ne rade drajveri sa intelovog sajta, vec samo sa sajta proizvodjaca modema (Kobian). Hm, Device manager za njih prijavljuje da su intelovi, ali ne prihvata novije sa intelovog sajta. Mozda nije koriscen referentni dizajn modema. Ma gremlini su cudo...

Nazad
Vrh Dno