Šta je novo?

Integracija SP2 u WinXP....

Trbonja

Čuven
Učlanjen(a)
17.09.2002
Poena
619
Sa Autostreramer-om sam integrisao SP2 u WinXP SP1 i dobio image od 800MB. Jel' to normalno ili negde gresim?

Hmm...
Ne znam sta si tacno radio, ali postupak je izuzetno jednostavan; ja sam uradio potpuno isto sto si ti opisao i dobio image file ~620 MB ...

Ja ipak preporucujem nlite i integraciju sp u obican nesp1 xp

Dabome, uvek (ako je to moguce) treba koristiti "gold", to jest cistu verziju XP-a.

Ja sam streramovo u XPSP1 i dobio image od ~608 mb ... a pre toga je bio 527.. (nisam nasao nigde cist XP)

Jedno pitanje. Kako ste to uradili?

I jos jedno pitanje. Kako ste to uradili? 🙂

imam i ja jedno pitanje, obzirom da mi disk od WINXP-a (cistog bey ijednog SP-a) nesto ne radi upotrebio sam disk WinXP SP1 dis i preko autostreamera updateovo ga na SP2. E sad me interesuje jel neko probao ovu varijantu i da li bi trebala korektno raditi? Na ovo bi mi ZLI mogao odgovoriti jer sad videh da je on to radio. Inace disk koji sam dobi je 608Mb mad na propertiesu pise 594Mb

Evo linka:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?p=425669#post425669

a evo i uputstva za lenje :d

Stevs je napisao(la):
1. Raspakujete SP1/SP2: xpsp1_en_x86.exe -x
2. Prekopirate ceo winxp na hdd
3. Zatim u uđete u dir gde ste raspkovali SP1/SP2 pa u update dir i kucate:
update /s:C:\lokacija prekpiranog XP-a
4. Zatim sa ISO Busterom (http://www.smart-projects.net/isobuster/) - oko 1.5MB iskopirate boot sektor
5. Onda sa Nerom sve lepo srežete

Inace, sa Autostreamerom sam dobio image od preko 800MB, ali sam uz pomoc istog slipstream-ovao SP4 u Win2K (i Server i PRO) bez frke...

poz :wave:

Tacno tako sam uradio, i to Full verziju SP2. Radi swe bez problema 🙂

Izgleda da je u pitanju sam WinXP, u medjuvremenu sam nabavio "goli" Win i odradio posao "rucno" posto mi je autostream prijavljivao greske. Naravno, dobio sam file od oko 600Mb (mozda malo vise, mrzi me da trazim disk da bih video). Jos nisam isprobao CD, ali mislim da ce da radi.

Nazad
Vrh Dno