Vlasterx
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.01.2004
- Poena
- 740
Evo probao sam i ja, odličan je mod! Grafika je sjajna, potrudili su se oko gomile detalja. Mod teži maksimalno ka realnosti, pa nema crosshair-a, indikatora za zdravlje i ostalih gluposti. Postoji limit za klase, što je odlično, čisto da svi ne budu supporteri ili snajpovi.
Može vrlo lako da se poredi sa BF2, ali sa PR modom
Ovo je skoro pa isto, ali po meni malo bolje zbog nekih drugih sitnica. Igra pati od istog problema kao i PR - support je mnogo, ali mnogo moćan. Ne mora čak ni da se nišani, može samo da se šara njim i svi padaju mrtvi ko u nekom filmu sa Batom Živojinovićem
Drugi problem je što ljudi ne znaju da prebace sa jedinične paljbe na automatsku, tako da su ko ovce za klanje :-devil-:
Oduševio me je sitan grafički detalj kako su odradili optički nišan, ovo treba probati da bi se videlo koliko je dobro.
Sa screenshotova to ne može da se oseti. Snajp sa druge strane i nije toliko jak kako sam primetio, mislim da jedino... face shot :d ubija iz prve.
Support je odličan i za razliku od BF2: PR-a, ovde mogu da se postave noge i onda (precizno) udri do zore
Mape su ogromne, ciljevi "toliko" komplikovani da par ljudi mora da ih zauzme i jasno su označeni u kom pravcu se nalaze, al ljudi koji su tek sišli sa CSS-a da probaju ovo i dalje nemaju pojma šta drugo da rade sem da besomučno igraju TDM. :crash:
Izgleda da nema ni team balansa, tako da je na većini servera situacija da 7 iračana igra protiv 15 amera, ali zbog gluposti igrača, uglavnom pobeđuju iračani jer ameri ne osvajaju ciljeve
Primetio sam da od bagova smeta taj što se desi da ne dobiješ klasu koju si izabrao svaki put, sudari između igrača malo smetaju, voip neprijatelja se čuje bez problema, a ne sviđa mi se što na mapama može veoma lako da se ukampuje i smara kod neprijateljskog spawna.
Ima super efekata kao što je prštanje krvi na sve stranje, zujanje u ušima od eksplozija i prašenja iz supporta, zatim svetleći meci na noćnim mapama itd.
Ko ima priliku da proba, topla preporuka i sa moje strane. Mod ima fantastičan potencijal i do sada ni jednom nisam video da je u bilo kojoj igri verzija 0.1 moda ovako dobro urađena.
p.s. Rekao bih da je ovo nešto kao mešavina Americas Army-ja, DOD-a i PR-a.
Ovo zaista ne mogu porediti sa BF2, jer je meni BF2 bezveze, bez ikakve uvrede ali tako je. Pre bih ovo mogao opisati kao mix DOD i GRAW filozofije ...
Može vrlo lako da se poredi sa BF2, ali sa PR modom
Oduševio me je sitan grafički detalj kako su odradili optički nišan, ovo treba probati da bi se videlo koliko je dobro.
Support je odličan i za razliku od BF2: PR-a, ovde mogu da se postave noge i onda (precizno) udri do zore
Mape su ogromne, ciljevi "toliko" komplikovani da par ljudi mora da ih zauzme i jasno su označeni u kom pravcu se nalaze, al ljudi koji su tek sišli sa CSS-a da probaju ovo i dalje nemaju pojma šta drugo da rade sem da besomučno igraju TDM. :crash:
Izgleda da nema ni team balansa, tako da je na većini servera situacija da 7 iračana igra protiv 15 amera, ali zbog gluposti igrača, uglavnom pobeđuju iračani jer ameri ne osvajaju ciljeve
Primetio sam da od bagova smeta taj što se desi da ne dobiješ klasu koju si izabrao svaki put, sudari između igrača malo smetaju, voip neprijatelja se čuje bez problema, a ne sviđa mi se što na mapama može veoma lako da se ukampuje i smara kod neprijateljskog spawna.
Ima super efekata kao što je prštanje krvi na sve stranje, zujanje u ušima od eksplozija i prašenja iz supporta, zatim svetleći meci na noćnim mapama itd.
Ko ima priliku da proba, topla preporuka i sa moje strane. Mod ima fantastičan potencijal i do sada ni jednom nisam video da je u bilo kojoj igri verzija 0.1 moda ovako dobro urađena.
p.s. Rekao bih da je ovo nešto kao mešavina Americas Army-ja, DOD-a i PR-a.
Poslednja izmena: