Šta je novo?

Install Shield puca

apocalypse

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2006
Poena
309
od skoro mi pukne skoro svaka instalacija i uninstalacija(na oko 1-10%) ali samo InstallShield-ove .......
to je pocelo da mi se desava pre 3-4 nedelje kada sam ubacio internet na ovaj komp.(sharovana konekcija preko mrezne), pregledao sam ga sa NOD32 i KAV-om, a ZA i ne skidam... i inace, mnogo mi nesto kuca, trokira & glavi u zadnje vreme, restartujem ga gotovo svaki dan(prinudno) sto sam do pre mesec dana uradio mozda 10-15 puta u vr` glave...
u cemu je spas???
smucilo mi se ovo zaje :banana: :banana: :banana: anje ...
poZz... 😉

Pobriši privremene fajlove u Temp direktorijumima.

x:\Documents&Settings\user\Local Settings\Temp

Local settings direktorijum ima hidden atribut na sebi.

Takoće isključi system restore pa ga opet uključi.

Instant Shield često ima neke specifične probleme sa Win-om, idi na MSDN pa vidi da li će ti search dati neki koristan rezultat. Ne mogu ništa konkretno da ti kažem, ali znam da sam često nailazio u MSDN na tekstove o tome.

Lici mi na to da je Windows Installer Service "prso'.Udri google search,postoje neka resenja(ako je do doticnog servisa)

Kada ti sledeći put 'pukne' zapiši koji broj greške javlja, jer za svaki error code postoji određena procedura za ispravku (brišu se neki fajlovi u C:Windows\Installer ili se brišu određeni ključevi u registry-iju). Kada dobiješ taj error code proguglaj o tome ili javi pa da pomažemo.

Poslednja izmena:
e ovako:
ne izbacuje mi gresku nego samo zaglavi i jedino mu reset pomaze...
svi drugi instaleri mi rade, samo IS pravi probleme...
sad cu da probam sa brisanjem tempa, pa sa engineom, citamo se uskoro
P.S. imam dva usera, i na oba se pojavljuje isti problem...
konfa:
Intel Celeron D Prescott 2.8;
Gigabyte 848P-G;
Leadtek 5200 Ultra;
Maxtor 80Gb;...

Ovo je strasan sh :bannana: t ....
prvo sam probao sa brisanjem tempa, nista...
onda sam opet izbrisao sav temp, kao i InstallShield engine iz Prog.files/common files/IS/engine...[*****, ne napravih backup]...
i poslusao onog lika sa http://consumer.installshield.com/kb.asp?id=Q108322 !!!
on kaze da skinem update za ikernel i ja ga i skinem i krenem da ga instaliram kad opet zaglavi komp!!!!!!!
ne znam sta da radim sem reinstall os!!!!!

Nazad
Vrh Dno