G
Guest
Guest
Instalirao sam Windows 1.01
. Doduše ovo je na brzinu urađeno pod VirtualPC-jem pa sam promašio pri odabiru tipa miša na početku (Plug and Play, šta to beše
) tako da kursor neće da se pomera, ali radi preko tastature... Mašina pod VPC-jem je neki Celeron sa S3 Trio grafikom, 4 MB RAM-a, HDD-om pod FAT32 sistemom ( ! )...
Evo zakačio sam dve slike za sve koji nisu nikada videli Win 1.01. Prva je startup logo (obratite pažnju na logotip MS-a koji se doduše ne vidi ceo, jer nisam dovoljno bio brz sa PrtSCR/Druck tasterom), a druga je ono što vas dočeka po bootovanju (koje traje celu sekundu
). Neću da pričam o tome da je cela instalacija (na 5 disketa, nekompresovano, format 360k) oko 1 mb...
Ajde ako neko ima neka mi pošalje na mail Detonator 27.30 (može i noviji) za Windows 1.01 da izvrtim "3D Mark 1985"

Evo zakačio sam dve slike za sve koji nisu nikada videli Win 1.01. Prva je startup logo (obratite pažnju na logotip MS-a koji se doduše ne vidi ceo, jer nisam dovoljno bio brz sa PrtSCR/Druck tasterom), a druga je ono što vas dočeka po bootovanju (koje traje celu sekundu
Ajde ako neko ima neka mi pošalje na mail Detonator 27.30 (može i noviji) za Windows 1.01 da izvrtim "3D Mark 1985"