Šta je novo?

Instalirao sam Windows 1.01

• Začetnik teme Guest
  • Datum pokretanja
G

Guest

Guest
Instalirao sam Windows 1.01 :) . Doduše ovo je na brzinu urađeno pod VirtualPC-jem pa sam promašio pri odabiru tipa miša na početku (Plug and Play, šta to beše :D ) tako da kursor neće da se pomera, ali radi preko tastature... Mašina pod VPC-jem je neki Celeron sa S3 Trio grafikom, 4 MB RAM-a, HDD-om pod FAT32 sistemom ( ! )...
Evo zakačio sam dve slike za sve koji nisu nikada videli Win 1.01. Prva je startup logo (obratite pažnju na logotip MS-a koji se doduše ne vidi ceo, jer nisam dovoljno bio brz sa PrtSCR/Druck tasterom), a druga je ono što vas dočeka po bootovanju (koje traje celu sekundu :) ). Neću da pričam o tome da je cela instalacija (na 5 disketa, nekompresovano, format 360k) oko 1 mb...

Ajde ako neko ima neka mi pošalje na mail Detonator 27.30 (može i noviji) za Windows 1.01 da izvrtim "3D Mark 1985" :D :D :D

evo i druge sličice (nadam se da se Peca neće maljutiti, ipak je u pitanju savršeno beskorisna stvar :D )

Bravo majstrore Zeleni! :D

Eeeee da mi je cale bio pametan tada, pa da je kuio samo par deonica.UF! :D

Amon_Ra je napisao(la):
Eeeee da mi je cale bio pametan tada, pa da je kuio samo par deonica.UF! :D

Pa ako je pametan sada nek kupi Gainwardove deonice, prodaja im je skocila 270% :D.

Ne mogu, nemam vise kesa, sve sam puk'o na deonice "Ferrari-ja"

Pa čekaj - Jeli gladiac ćale Amon-u :) ?

PS: Evo radi mi ovajÿnovi Windows i na laptopu. Imam sve uslove za instalaciju Hercules grafičku (ne znam da li je neki Prophet :) ), dva flopi drajva, dovoljno memorije (Bili je tada rekao da će nam 640k biti svima dovoljno, ja se još uvek držim toga)...Samo nemam miš (a ni port za njega...)

posto mi stalno nesto smeta ima da se sa xp-a vratim na 1.01, pa posle mesec dana kad se vratim u xp da gledam na desktop i divim se :))

Nazad
Vrh Dno