Šta je novo?

instalacije u Windowsu xp

maddog74

Slavan
Učlanjen(a)
19.08.2006
Poena
320
Moja oprema  
Laptop
Samsung np350e5c-a02hs 01.2015.
Tablet
/
Mobilni telefon
XIAOMI Redmi-Note 8 Pro
Pametni uređaji
XIAOMI Smart Band 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Kupio novi hard od 500gb uz postojeci od 250gb koji je solidno popunjen i koji na sebi ima tri particije.Dve su sa operativnim sistemima xpsp2 i xpsp3 i treca najveca je bila za instalacije igrica i kao skladiste.E sad,problem koji se javlja kod mene je sto sam probao da instaliram neke igre na novi hard od 500gb i sve je proteklo u redu osim kad sam probao da ih pokrenem.Tada krenu i pokazuju mi crni ekran ili se zabaguju na samom startu.Ne bih lenj juce pa sam jednu skinuo sa novog i nekako nasao mesta da je instaliram na onaj od 250gb i radi sasvim ok.Sad cu da probam jos neku da vratim na stari hard,pa cu vam javim.Inace da li je moguce da je problem u dva fizicki odvojena hard diska i da li treba da instaliram i os na novi hard?

Ne. Po svemu sudeci, disk je zreo za reklamaciju. Probaj da odradis jos jedan format (ne quick). I proveri da li ti je Volume Fixed ili Dynamic!

odg.

ja stvarno ne znam sta ce tebi vise operativnih sistema,lepo je to sto imas ti 500 gb imam i ja ali to ti ne treba zato nece ni da ti radi,a ti lepo uzmi pa instaliraj kao svi normalni jedan OS Sp3 i normalno ce da ti radi a ako hoces da imas jos OS-a na kojima ces da se zezas ti lepo skini sa microsoftovog sajta Microsft Virtual PC 2007 pa u njemu mozes da instaliras koiko oces OS- pa se zezaj...pozzzzzzz:type:

probaj da napravis veeliku arhivu na tom novom hard disku, npr .rar
onda je testiraj na greske. ako ih nema, disk bi trebalo da je ok. vredelo bi i da pokrenes onaj hdtach i vidis da li je brzina novog diska u redu.

Nazad
Vrh Dno