Šta je novo?

Instalacija sistema - A disk read error occurred

mixersc

Cenjen
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poena
154
Imao sam Win 7 instaliran, i posto me je zezao jer imam malo RAM memorije, odlucim da se vratim na XP i krenem standardno da dizem sistem i kada treba da pocne sa instalacijom windowsa izbaci mi "A disk read error occurred" sta bi to moglo biti i kako da instaliram sistem. Pomozite mi. HVALA

Imao sam Win 7 instaliran, i posto me je zezao jer imam malo RAM memorije, odlucim da se vratim na XP i krenem standardno da dizem sistem i kada treba da pocne sa instalacijom windowsa izbaci mi "A disk read error occurred" sta bi to moglo biti i kako da instaliram sistem. Pomozite mi. HVALA

Daj nam više podataka. Na primer, da li si imao dual boot (i XP i 7-icu), da li obrisao i ponovo formatizovao disk/particiju gde je bila 7-ica i sl.

Obrisi sve particije na disku. pa prilikom instalacije, napravi novu i formatiraj je. Ako ni tad ne radi probaj neku drugu instalaciju ili probaj na drugom disku.

posto je u pitanju ide hard disk, probaj da zamenis kabel, ako to ne pomogne, skini hirens boot cd, pronadji softver proizvodjaca svog hard diska, uradi low level format i trebalo bi da sve bude ok ;)

Nigde tacno, to je bila moja pretpostavka posto covek ima malo ram-a za 7-icu da je pitanju stariji hdd ;)

Nazad
Vrh Dno