Šta je novo?

Instalacija Mac OS X...

frogman

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2004
Poena
679
U pitanju je laptop PowerBook G4 1.5 GHz 512 DDR-a
Hocu da pregazim postojecu instalaciju OS X- 10.4.2 ali kada butam sa (skinuo sam dve vrste instalacija 4 cd-a ili 1 dvd 10.4.6 verzije Tiger-a) medijem koji podesim u startup disku na postojecoj instalaciji on mi prikaze plavu pozadinu sa zutom velikom ikonom radioaktivnog znaka i u donjem uglu merac jacine baterije i dalje od toga ne zeli da ide. Ovo je prvi put da instaliram Mac na PB pa da li sam nesto preskocio zamolio bih one iskusnije da mi pomognu.

Hvala unapred. :wave:

probaj da butujes masinu dok je CD/DVD u Superdrajvu, drzi tater CMD (alt) i iz boot menija odaberi da butuje sa CD/DVD-a.

10.4.6 bi trebalo da radi na toj masini. Jedino ako nisi skinuo verziju za Intel, onda ne radi. Moras skinuti 10.4.x za PPC.

Na toj masini radi i 10.4.10 odlicno sa tom kolicinom memorije, a verovatno i solidno 10.5. Ne vidim razlog za gazenje stare instalacije, uzmi apdejtuj 10.4.2 i no problemo.

S obzirom da je 10.5 okretniji od Tigra, verovatno će on kad se pojavi raditi najbolje :)

Hvala na odgovorima, problem je bio u koruptovanom image-u pa sam skinuo drugi i sada je instalacija u progresu.
Ako imate zanimljivih linkova freeware aplikacija za Mac bio bih Vam zahvalan.

P.S. Imam jedan problem kod Registration Information
Sve sam popunio ali Phone Number mi kaze da mora da bude 10 digits a dozvoljava mi da ukucam samo 8 pa ne mogu da nastavim instalaciju.
U cemu je fora?

Poslednja izmena:
Fora je da treba da odaberes kao region srbiju i phone number ce biti u nasem formatu.

Za programe pogledaj poseban thread na tu temu u sobi Mac OS X.

Nazad
Vrh Dno