Šta je novo?

Instalacija i reinstalacija XP-a i 98SE

Ivan_tm

Slavan
Učlanjen(a)
19.05.2004
Poena
319
Izvinjavam se ako ovakav topic vec postoji, ali sad stvarno nemam vremena da kopam. Zanima me, da li iko zna neku adresu sa koje se mogu skinuti detaljna uputstva, za instalaciju i reinstalaciju ova dva OS-a. Važno mi je da budu detaljne, jer nikada nisam instalirao OS, osim reinstalacije XP-a.

Instalirati win xp?

Ubacis WIN XP butabilni cd.... i onda klikces next>....... next>...... ukucas cd-key..... Next>........ ukucas svoje ime........ hmm to je to? Ako znas engleski ne mozes da omanes nikako...

PS: Treba da se namesti iz bios-a da ti prvi boot device bude hard-disk (ali mora da bude prazan) i da ti je drugi cd-rom (sa ubacenim win-xp butabilnim cd-om unutra)-> postoje i druge kombinacije ali posto si kao sto si reko pocetnik najbolja ti je ova
PSS: U bios ulazis tako sto na pocetku kado upalis komp pritiskas dugme del...

Stator je napisao(la):
Instalirati win xp?

Ubacis WIN XP butabilni cd.... i onda klikces next>....... next>...... ukucas cd-key..... Next>........ ukucas svoje ime........ hmm to je to? Ako znas engleski ne mozes da omanes nikako...

PS: Treba da se namesti iz bios-a da ti prvi boot device bude hard-disk (ali mora da bude prazan) i da ti je drugi cd-rom (sa ubacenim win-xp butabilnim cd-om unutra)-> postoje i druge kombinacije ali posto si kao sto si reko pocetnik najbolja ti je ova
PSS: U bios ulazis tako sto na pocetku kado upalis komp pritiskas dugme del...

Ma, ovo sam sve znao, zanima me reinstalacija, ako nemam, bootabilni disk .

ako imas nebootabilan ili ako imas kopiju i386, napravi bootabilan disk...
druga varijanta poteras winnt32.exe i instaliras...

danijel00 je napisao(la):
ako imas nebootabilan ili ako imas kopiju i386, napravi bootabilan disk...
Uputstvo za ovakav poduhvat možeš naći ovde.

Nazad
Vrh Dno